|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
|
Seçenekler |
04 December 2006, 09:18 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
Arkadaşları:0
|
Fenerbahçeli arkadaşalar buraya
04 December 2006, 10:17 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
[size=18px]Süpersin Şerife . EN BÜYÜK FENER
Fener Hep bunu yapıyor zaten 2-1 [/size]
04 December 2006, 15:15 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
[size=18px]Bize de Delikanlı taraftar olarak tebrikler demek düşer.
Re Re Re RA RA RA Cimbombom[/size] |
04 December 2006, 15:59 | Mesaj No:4 | |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Alıntı:
katılıyom balam aynen centilgirl olarak tebrikler :lol:
04 December 2006, 18:25 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
Galatasaray kızgın, Polat Fenerbahçe'ye 5 maç ceza istedi Galatasaray Kulübü Asbaşkanı Adnan Polat, dün akşam oynanan derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe Kulübü'nün 5 maç ceza alması gerektiğini söyledi. Mecidiyeköy'deki Galatasaray A.Ş binasında bir basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, dün akşam oynanan derbi maçın hakemi Selçuk Dereli ve Fenerbahçeli taraftarlara tepki gösterdi. Stat içi ve dışında Galatasaray taraftarının her türlü tacize uğradığını kaydeden Polat, futbolcuların da saha içinde resmen dövüldüğünü iddia etti. Maçın hakemi Selçuk Dereli'nin Fenerbahçe taraftarından korktuğunu belirten Adnan Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dün akşamki maçta hem taraftarımız hem biz yöneticiler hem de futbolcularımız her türlü tacize uğradık. Binlerce Fenerbahçe taraftarı bana saatlerini göstererek küfür ettiler. Geçen seneki maçta da bu tür olaylara maruz kalmıştık, ancak bu sefer bizi saha içinde dövdüler. Başkan Aziz Yıldırım ise hiçbir yöneticimizle konuşmadı ve misafirperverlik göstermedi." -"FENERBAHÇE 5 MAÇ CEZA ALMALI"- Karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli'yi de eleştiren Polat, "Ben Selçuk Dereli'yi birinci sınıf bir hakem olarak bilirdim. Malesef dün akşam Fenerbahçe taraftarından korktu. Rakip takımın oyuncusunu atması gerekirken atmadı. Penaltımızı vermedi. Mondragon ikinci yarıda sağır bir şekilde oynadı. Takımımı sahadan çekmeyi bile düşündüm. Ben Fenerbahçe'nin 5 maç ceza almasını bekliyorum." diye konuştu. -"FEDERASYON FENERBAHÇE'YE PABUÇ BIRAKMAMALI"- Fenerbahçeli yöneticilerden Nihat Özdemir'in hakemlerle ilgili yaptığı açıklamaya da değinen Adnan Polat, " Geçen hafta sayın Nihat Özdemir'in hakemlerle ilgili açıklamaları sonrası görüyoruz ki istedikleri senaryo oynandı. Trabzonspor maçında kırmızı kartlar gösterilmedi. Bizim maçımızda da hakemler etki altında kaldı. Görülüyor ki Merkez Hakem Komitesi etki altında. Umarımki Futbol Federasyonu'nun disiplin kurulları etki altında olmaz. Beklentimiz 5 maç ceza verilmesi. Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'den korkup korkmayacağını, Federasyon'un Fenerbahçe'ye pabuç bırakıp bırakmayacağını göreceğiz. Beklentimiz dediğim gibi 5 maç ceza verilmesi." açıklamasında bulundu. :roll: |
04 December 2006, 22:39 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
974
Üyelik T.:
04 October 2006
|
ellerine saglık arkadaşım çok güzel bi paylaşım olmuş :wink: :wink: