|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
23 May 2006, 20:07 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
|
KOMİK ANNE SMS LERİ
KOMİK ANNE SMS LERİ Komik anne sms'leri *** Annemin ilk cep telofunun arifesindeki ilk msg'ı: "oğlum ben annen" *** - Anne benim param bitti, babama çaktırmadan para yollar mısın bana? - Annen banyoda, daha dün para yolladım, baban. *** "Oğlumu kaybettim, hükümsüzdür." imza çok mühim, "annen" degil "annesi"... *** Bir arkadaşım eski telefon kartını annesine vermiştir ve bundan haberi olmayan bir diğer arkadaş bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar : "Çok moralim bozuk, yalnızım, içiyorum.." Sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer bir mesajla bildirir: "Ahmet diye biri mesaj atti, yalnızmış, içiyormuş. Sana neyse bu saatte, zıkkım içsin!!" *** Anne: bensimdiotobüsebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyorb izial Kız: başüstüne alırım almasına da şu kelime aralarına boşluk yapsan, kelime aralarında 1e bas lütfen... *** Arkadaş uçaktan iner, telefonunu açar annesinden mesaj: "a" sonra anne aranır "anne nedir o a?" "'Allaha emanet olun'un a'sı o.. anlamadın mı?" *** Anne: krmz sgn ben: o ne be? anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! ben: haaa!!! *** nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen - gelicem birazdan. 0'a basınca boşluk oluyodu hani? - a m a n b e - annegelmiyorumbenvazgeçtim . *** Bir arkadaşıma annesinden gelen bir kandil tebriği: canım oğlum pantolonun diesel, gömlegin vakko olsun kandilin mübarek olsun *** Haftaiçi anne arar ama barda içilmektedir, şahıs gürültülü ortamda telefonu açmak istemez cevapsız arama olur. - oğlum niye açmıyorsun merak ettik. - kütüphanedeyim anne çıkınca ararım. sonraki mesaj babadan gelir: - yalan söyleme eşşogleşşek çık bardan dışarı ara. Bir sürü mesaj attığım annemden cevap gelmemesi üzerine aradığımdaki konuşma; - anne sms lerimi almadın mı sen - olum sadece adını yazmışsın. - ehh anne bee. yahu dedik ya oklarla ilerliycen okuycan. - ne oku - oy güzel anam oyy.
23 May 2006, 20:13 | Mesaj No:2 | |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
KOMİK ANNE SMS LERİ
Alıntı:
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |