|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
13 November 2006, 16:15 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
725
Üyelik T.:
03 February 2006
Arkadaşları:0
|
Aşkımı Arıyorum!
Aşkımı Arıyorum! [size=18px]Can yakacak aşıkımı, Hem dostumu,sırdaşımı, Yıllar yılı baş tacımı, Gönlümdeki baharımı, Ben aşkımı arıyorum... Sevdasından oda düşüm, Ateşinden küle dönüm, Kollarında gele ölüm, Ömür boyu deye gülüm.. Ben aşkımı arıyorum... Olsun benim vefakarım, Coşsun bir an kalpde kanım, O sultanım,hükümdarım, Yürekten desin kurbanım... Ben aşkımı arıyorum... Söylesin canım paresi, Bulunsun dertim çaresi, Bitsin bu hasret naresi.. Halim yok ki,yalvaresi, Ben aşkımı arıyorum... Odur can ile cihanım.. Güneştek aleme burhanım, O hem şanım,hem imanım, Can evimde son durağım... Ben aşkımı arıyorum... Deli gönlüm tedbir kılsa, Ömrümüzden zincir kılsa, O, Kur’anı tefsir kılsa... Özüm gibi taktir kılsa, Ben aşkımı arıyorum... Nerde benim yitmiş o zer.. Bu kadar gönül sabr eder? Her diyardan tutum haber Duymamışmı beni meger? Ben aşkımı arıyorum...[/size] Gulnare Leman 07.06.2006. |
14 November 2006, 14:22 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Aşkımı Arıyorum!
Teşekkürler.. Güzel bir şiir..