|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
|
Seçenekler |
13 April 2006, 18:03 | Mesaj No:71 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
YARIŞMA - 2 (Haftanın En Güzel Şiirini Seçiyoruz)
Biri ağlayamadığıma ihtiyacım olduğunda.. Biride seni seviyorum diyemediğime.. Sana en yakın olduğum zamanlarda.. Karamsarlık kaplar yüreğimi, Canım yanar dinmemecesine.. İki şeye yanarım .. Biri ağlayamadığıma, sevgim için.. Biride seni seviyorum diyemediğime Haykırıcasına.. Gülücükler birer gözyaşı.. Aldanma gökyüzümün mavi mavi oluşuna.. Bir an bulutlar kaplar yüreğimi.. Damla damla yağarım saçlarına.. İki şeye yanarım… Biri ağlayamadığım için özlemine Biride seni seviyorum diyemediğime Gözlerinden cesaret alıp….. |
13 April 2006, 18:21 | Mesaj No:73 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
13 April 2006, 18:24 | Mesaj No:74 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]Çok Özledim
Özledim hemde çok özledim İsmini hece hece benliğime işledim Hasretini yudum yudum içtim Ne olur gel seni çok özledim Gülen yüzüm artık yanlız ağlıyor Ellerim ellerinin sıcağını Gözlerim gözlerini arıyor Gel artık bu gönlüm seni çok özlüyor Hasret buram buram içimde yanıyor Kalbimde yaran derin derin kanıyor Hatıralar bana seni soruyor Seni çok özledim sevgin içimi yakıyor Sesini duymayı ellerini tutmayı özledim Bana bakışını sıcacık gülüşünü özledim Kahrediyorum kendime seni nasıl kaybettim Ne olur gel artık seni çok özledim Gel yine o güzel günlerimizi yaşayalım Ellerimi tut yine beraber dolaşalım Yine gül bana bakıp sevdiğini söyle Sevgilim seni çok hemde çok özledim. O hala kalbimde [/size] Filiz Turan
13 April 2006, 18:25 | Mesaj No:75 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
SeViYoRuM SeNi
Seviyorum Seni,Kimseyi Sevmedigim Kadar. Her Gecen Dakika, Daha’da Cok Sevicegim Seni. Yanımda Olmasan da, Sana Dokunamasamda, Yüzüne Ellerimi Uzatıp, Gözlerine Dokunamasamda, En Cok Sevdigim Hikaye Kadar, Cok Seviyorum Seni !! Seviyorum Seni, Kimseyi Sevmedigim Kadar. Ozluyorum Seni, Kimseyi Ozlemedigim Kadar. Hergun Yollarını Gozluyorum, Kimseninkini Gozlemedigim Kadar. Sen Yanımda Olmasanda, Bilmesende Ozlediğimi. Yine Sevmeye Devam Edecegim Seni !!. Cünki Seviyorum Seni Kimseyi Sevmedigim Kadar !!. Ercan Erkas
13 April 2006, 18:26 | Mesaj No:76 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
13 April 2006, 18:30 | Mesaj No:77 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
GİTTİN
Gittin... Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Ağlayamadım... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım... Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım. Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Kalkamadım... Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım. Başlayamadım... Gittin... Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki. Duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... Gittin... Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım... Yazarı beli değil..