|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:51 |
Papatyam Site Yöneticisi
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
evet şu anda açıklama yapıyorum herkes bunu okusun
![]() en güzel şiir bende saklı ihsan034 tarafından yanlışlıkla bana atılmış bir şiir ![]() eklersem birinci olurum diye eklemiyorum ama okuyup gülüpg ülüp duruyorum yaşasın kötülükkkkkkkkkkkk işte bu ya işte bu yaaaaaaaaaa düştün elime ihsan bittin sen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Ne Oluyorr Burda.. Tehtitler Havada Üçuyor.. Lütfen Bayanlar Elinizdeki Kozlari Kullanmaya Çalışmayın yoksaa Bizde Kozlarimizi Ortaya Koyarizz Ve bu Batak Oyununun Galibi Hiç Belli Olmazz.. Burasi Haftanin şiiri Bölümü Birdahakinene Haftanin Kozu Bölümünü Açacağizzz Bakalim kimin Elinde Ne Kadar Koz Var... :lol: :cry: :lol: :lol: 8) 8)
|
![]() |
Mesaj No:54 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Ben doğarken ölmüşüm... :cry: :cry:
Acıların çocuğu.... :cry: :cry: Boynu bükükler... :cry: :cry:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
aç mekansız aç bende çokkkk kozzzzzz var kozlarrrrrrr var çeşit çeşit hemide yazılı ispatlı kozlarrrrrrrrrrrr
![]() ***************** acıların çocuğuyum sevdalardan darbe yedim ben acılar çocuğuyummmmmmmm tabi bu fon müziği eşliğinde ihsan en üst kata çıkıp aşağıya atlamaya çalışırken şükran aşağıda kikir kikir gülüyor iken o ne bir bayan oradan bağırıyorrrrrrr yapma ihsan lütfennnnnnnn seni seviyorummmmmmmmm oda tamam sevgilimmmmmmmm yeniler gelmiştide vazgeçtim madem beni seviyorsun işte eyleeee aaa mekansız hikaye uydurma açalım valla süper gider bizde malzeme boldur haberin olsun neyse yaa konuyu dağıttım özür ![]() ![]()
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
tamam konuyu kapatiyoruzz Ama Bunu Unutmadik sahika Hanim Kimde kğimin Hakkinda Koz Varmiş Görelimm girmediğimizz Pc Girmediğimizz Yer Girmediğimiz Kalp Kalmadı Tek Yapamadığımız ŞEy Girdiğimiz YErde Kalmak.. Anında MEkansizlik tutuyorr.. 8) 8) 8)
|
![]() |
Mesaj No:57 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Kısss şüşan burası şiir yarışması bölümü kaz ay pardon koz :lol: :lol: yarışması bölümü değil lütfen yani bak cumartesi günü yakarım çıranı haberin olsun :lol: :lol: :lol: [/size]
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]() Alıntı:
![]() |
Mesaj No:59 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
ah ah REHA neler kaçırdın bir bilsen elimde artık yazılı deliller var ay ben acaip mutlu oldum bugün iyiki doğmuşun ay dur burası o sayf adeğildi dimi burası şiir sayfasıydı kaynattım oldu koz sayfası
![]() ![]()
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Son İstek
Bitki olacaksam Çayır çimen olayım Aman baldıran değil Yol altında kalacaksam Gelin arabaları geçsin üstümden Çelik paletler değil Üstümde çocuklar koşuşsun Ne kaçan ne kovalayan Askerler değil Kerpiç yapacaksanız beni Okullarda kullanın Cezaevlerinde değil Soluğum tükenmez de kalırsa Islık öttürsünler Aman ha düdük değil Kalem yapın beni kalem Şiirler yazan sevi üstüne Ölüm kararı değil Ölünce yaşamalıyım defne yapraklarında Sakın ola ki Silahlarla değil Aziz Nesin
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
haftanın şikecileri | rainman | Galatasaray | 0 | 01 December 2011 12:53 |
YARIŞMA | Papatyam | Forum Oyunları | 5 | 28 April 2006 12:51 |
YARIŞMA - 3 (Haftanın Fıkrasını Seçiyoruz) | Papatyam | Serbest Atış | 27 | 20 April 2006 16:56 |
YARIŞMA'nın Sonuçları Belli Oldu... | Papatyam | Serbest Atış | 10 | 10 April 2006 11:25 |
YARIŞMA -1 (Haftanın En Güzel Sözünü Seçiyoruz) | Papatyam | Serbest Atış | 32 | 07 April 2006 15:49 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |