|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:42 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]()
3sigara şiirin
avatar boyutunda çıkmış istersen sanalresim.comdan ekle olduğu gibi boyutuyla alıyor bir dene ![]()
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Yağmur Yağar Gibi
Ormanlarda yuvasını yitiren Bir kuş görsem sen gelirsin aklıma. Beni alıp uzaklara götüren Bir düş görsem sen gelirsin aklıma. Gönlüm viranedir, yakılmış, yanmış Hayal mermerinde hatıram donmuş. Asırlar öncesi duvara konmuş Bir taş görsem sen gelirsin aklıma. Toprak, ağacın her hali güzel Gölgesi, meyvesi hem dalı güzel Nerede, ne zaman faydalı, güzel Bir iş görsem sen gelirsin aklıma. Açılmış bir çiçektir her gülen dudak Kılıfta tomurcuk zor gülen dudak Bir dostluk bakışı, bir gülen dudak Bir diş görsem sen gelirsin aklıma. Yüreğinde deli taylar eş inen Gam ilinden dert iline taş ınan Altmış yıl yaş ayıp bin yıl düş ünen Bir baş görsem sen gelirsin aklıma. Abdurrahim Karakoç
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
A Ğ L A Y I Ş I N S O N B U L S U N K Ü Ç Ü Ğ Ü M
Felekatte görürsün bizi bir Mutluyken yeriz birbirimizi Ağlayışın o yüzdenmi çocuk Peki çocuk niye gülmezsin hiç öksüz çocuklarımı düşünürsün Ama bebekler güler çocuk onlarda mı güldüremez seni Annen nerde küçüğüm onamı ağlayışın, kaderinemi Niye hiç gülmezsin hiç niye Niye ağlarsın güzel küçüğüm neye ağlarsın Derdimin anlatayım hangi birini Sen anlattın binde birini Özlem duymak annemin şevkatli eline, Her an ağlamaya yetmezmi Tam özlemle sevgiyle bakarken gözlerine annemin inince, Kara beton üstümüze ne beklersin gözlerimden Çocuğum, belki gülmem gerek Anlamsızca sormak annemi Belki oyunlar oynamak Bir şeyler istemek yemek için Niye ağlıyorum değilmi unuturumda Belki sonra sevgili annemi Nasıl nasıl unuturumda o güzel siyah gözleri Ben ağlamazmıyım abi nasıl nasıl ağlamaz Kanamaz küçük yüreğim Anlıyorum ağlayan çocuk Seni hep anladık sadece Durduramadık gözyaşlarını yıllarca Sadece ağla küçüğüm Gözünden akan su kadar Kalbimden akan kan merhem olsun yarana... Yılmaz Avcı
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Sabahsız Geceler[/size]
Kaybolurken dağların ardında güneş Bir garip esitni başlar içimde Esen rüzgar bir başkadır o an semtlerde Bir başkadır sokaklar akşam vaktinde Dağılırken gölgeler birer birer meydandan Hücum eder gönlüme yalnızlık dört bir yandan Sessizlik, kimsesizlik bir de kahır eklenir Çullanır üzerime acımadan her biri Koşmaktan, yorulmaktan usanırım an gelir Bitmez olur geceler isyanla sergilenir Savrulur saçlarımda bazen ılık bir meltem Karanlık raks eder ay ışığında Söner bir bir ışıklar evlerde, gökyüzünde Bir yağmur boşanır ki ıslanır gölgelerde Süzülür şakağımdan birer birer damlalar Düşer de yüreğime ıslanır hayallerim An gelir unuturum zindanımın yolunu Tükenir dizlerimde dermanım aramaktan Ne yağmur dinmek bilir ne yolum yolcusunu Ne gönlüm usandım der unutur sancısını Sabahı beklemekle koşar da hiç varamam Ardında yorulurum sabahsız gecelerin Çekilmez olur zaman sanki bin yıl yaşarım Zindanda gün doğar mı bilir de haykıramam Netten Alıntı
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
SEVGİM
Halka , halka Sıra , sıra bağlanmışım Koparmaya imkan yok Bir umut ışığı yanmış içimde Söndürmeye yok etmeye çalışma Faydasız . Sen ki , görülmemiş bir fırtına Sen ki , asırlardan beri yağan kar Sen ki , dünyayı yok edecek kadar Hızlı yağan yağmur Beni ondan koparmak , İçimde yanan umut ışığını söndürmek , Faydasız . Ve bir gün , Toprağın beni bağrına bastığı an Ruhumun bedenimden çıktığı Kemiklerimin çürümeye yüz tuttuğu zaman Ben sana adadım kendimi Koparılmam . Sen ki , geceleri gündüz yapan ay Sen ki , gökyüzünde parlayan yıldız Sen ki , her sabah üzerime doğan güneş Girsen içime . Beni ondan koparmak , Umut ışığımı söndürmek Faydasız ... Deniz Seval
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
SİNEMA
ÖPÜŞÜYORLAR VE BİTİYOR
Mesaj No:48 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
sinema
öpüşüyorlar ve bitiyor +************************** bunu senmi yazdın REHA ömrün uzun olur inşallah süpersin ya ![]() ihsan taşlar sana galiba :lol:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
ANNE SEVGİSİ
Ağaçlar kalemim olsa , Denizler mürekkebim olsa , Gökyüzü defterim olsa , Yine de anlatamam seni anne . Ağaç yaprakları defterim olsa , Denizlerin suyu mürekkebim olsa , Gökyüzü bulutları duygularım olsa , Yine de tam anlatamam seni anne . Deniz kumu kadar param olsa Deniz suyu kadar kanım olsa Hepsi uğrunda harcanmış olsa Yine de hakkını ödeyemem anne Bütün çiçekleri buket yaptırmış olsam Üstünü kalbimi ambalaj yapmış olsam Bunları uçan kuşlarla göndermiş olsam Yine de gönlünü tam almış olamam anne Şair bayram yedi Cihanın alimi de olsa , Yazacağı her kelimesi lâlügüher de olsa , Yine de anlatamaz seni, sönük kalır kelamı . Seni en güzel Allah kelamı anlatır anne .... Bayram Tunca
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
haftanın şikecileri | rainman | Galatasaray | 0 | 01 December 2011 12:53 |
YARIŞMA | Papatyam | Forum Oyunları | 5 | 28 April 2006 12:51 |
YARIŞMA - 3 (Haftanın Fıkrasını Seçiyoruz) | Papatyam | Serbest Atış | 27 | 20 April 2006 16:56 |
YARIŞMA'nın Sonuçları Belli Oldu... | Papatyam | Serbest Atış | 10 | 10 April 2006 11:25 |
YARIŞMA -1 (Haftanın En Güzel Sözünü Seçiyoruz) | Papatyam | Serbest Atış | 32 | 07 April 2006 15:49 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |