|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
22 February 2006, 12:00 | Mesaj No:11 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Seni Seviyorum...
Sevgi çığlıklarında, onu gözlemektir aşk Bir acıyı yönlemek, onu günlemektir aşk Kan çanağı gözlerde, onu ünlemektir aşk Bir baharı gellemek, onu mislemektir aşk Gönül yanışlarında, onu dinlemektir aşk Bir varışı ellemek, onu hislemektir aşk Ömür yarışlarında, onu dillemektir aşk Bir hayatı renklemek, onu süslemektir aşk Yürek semalarında, onu üstlemektir aşk Bir zamanı denklemek, onu harlatmaktır aşk Hazan bağı ecelde, onu parlatmaktır aşk Bir ölmezi keşfetmek, onu bellemektir aşk Sabır çiçeklerinde, onu güllemektir aşk Bir ölmezi yadetmek, onu sellemektir aşk Cennet eteklerinde, onu beklemektir AŞK
22 February 2006, 12:38 | Mesaj No:12 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Seni Seviyorum...
"gıy gıy gıy".....
22 February 2006, 12:43 | Mesaj No:13 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Aşk bir sancıyı teklemek, onu özlemektir
Aşk sevgi çığlıklarında, onu gözlemektir Aşk bir acıyı yönlemek, onu günlemektir Aşk kan çanağı gözlerde, onu ünlemektir Aşk bir baharı gellemek, onu mislemektir Aşk gönül yanışlarında, onu dinlemektir Aşk bir varışı ellemek, onu hislemektir Aşk ömür yarışlarında, onu dillemektir Aşk bir hayatı renklemek, onu süslemektir Aşk yürek semalarında, onu üstlemektir Aşk bir zamanı denklemek, onu harlatmaktır Aşk hazan bağı ecelde, onu parlatmaktır Aşk bir ölmezi keşfetmek, onu bellemektir Aşk sabır çiçeklerinde, onu güllemektir Aşk bir ölmezi yadetmek, onu sellemektir Aşk cennet eteklerinde, onu beklemektir Gerçekten mükemmel.. :wink:
22 February 2006, 12:49 | Mesaj No:14 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Seni Seviyorum...
telgrafın tellerine kuşlarmı konarrrrrrr yar üstüne yar seveni kurşunlamalı atlamalı oldu ama idare edin..........
çadırımın üstüne şıp dedi damladı))))))))))
22 February 2006, 12:54 | Mesaj No:15 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Seni Seviyorum...
[size=18px]Vazgeçilmezimdin
Yakınlaştıkça kaybolan Bir kente dönüşürdün Keşfedilmezim olurdun İçinde yolculuk etsem de... Günahkar mevsimimdin. Hiç umut yoktu sende O yüzden vazgeçilmezdin, Vazgeçilmezimdin... Vazgeçilmezimdi Vazgeçilmezimd Vazgeçilmezim Vazgeçilmezi Vazgeçilmez Vazgeçilme Vazgeçilm Vazgeçil Vazgeçi Vazgeç Cezmi Ersöz[/size]
23 February 2006, 16:14 | Mesaj No:16 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
Seni Seviyorum...
[size=18px]Seni Yağmurdan Sonra Seveceğim
Şimdi git.. Say ki, seninle içinden sevda geçen bir türkü söylemedik.. Say ki, gece mektuplarını, en güzel aşk şiirlerini beraber ezberlemedik.. Say ki, sevda trenini kaçırdığım durakta bir süre beraber beklemedik.. Sen git.. Ben gelemem bu yürekle.. Ya da kal.. Eylül yağmurlarını bekle.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Saçlarıma ak düşmemiş halimle.. Sen yaşlardayken.. Onsekizimde, yirmimde.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Kaldırımların ıslak ve temiz haliyle.. Yaşlı yüzüm delikanlı yüreğimle.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Aşksız geçen onca yılı yakacağım.. Sevda alevinde kendi ellerimle... Şimdi git.. Say ki, seninle sahildeki çardakta hiç dondurma yemedik.. Say ki, oturup konuştuğun yaşlı ve yabancı bir adamdı.. Ve sevdadan hiç söz etmedik.. Say ki, hiç gülmedik.. Aynı şeyleri sevmedik.. Ve yağmurdan sonra beraber yürümedik.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Kimse bilmeyecek, herkesten gizleyeceğim.. Yağmurdan sonraki toprak kokusu olacak havada.. Seninle gökkuşağının altından geçeceğim.. Seni yağmurdan sonra seveceğim.. Ve seni sevdiğimi kimseye söylemeyeceğim.. Belki bu dünya gözüyle gördüğüm son yağmur olacak.. Islak kaldırımlarda sırılsıklam yürüyeceğim.. Ben seni yağmurdan sonra seveceğim.. Ve bir gün ölürsem yeşil gözlerinde öleceğim..... Uğur Arslan [/size] |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |