|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
06 April 2006, 17:50 | Mesaj No:11 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
Arkadaşları:0
|
''DÜŞÜNMEDEN GEL DİYORSUN..''
Günahları gönder Bana küçük sevinçler ver Hataları boşver Dert olur Unutamazsan eğer Seni benden Ne bu şehir ayırır Ne de ecel Yüreğim en fazla Dil yarası acıtır Bu sevdaya Hangi yaban eller Gelir uzanır Kendine iyi bak Sana birşey olmasın Yüreğim darda Aklım firarda Sebebim olur ölüme Ayrılığın Söz-Müzik: Cengiz Erinç |
06 April 2006, 18:10 | Mesaj No:12 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
xl
Gün Kararmasın Geldiğinde
Güz yakmadan gülün pembesini avuçlarımda o, sokul yanıma gülüşünle ısınsın bedenim ve dudaklarımda acılaşan ıslık adınla çiçeklensin Serçeler göçe dayanmaz bilirsin ne özleyen bir bakış kalır ne de sımsıcaklığın sular donar yürek üşür sende kalır seni yakan Uçurumlar açılır yollarında buharlaşır çiy damlaları Terli bir kısrak gibi gel kapıma savrulsun saçların yastığım kekik koksun Uzağı yakın et pembeleşsin çarşafın ölüm kapımın tokmağında ayrılığı iyi bilirim ferhat olmıyayım dağlarda Ey gülün pembesi ile bir gülümseyişi paylaşan kar yağıyor yatağıma avuçlarım kutuplara döndü gün kararmasın geldiğinde Ahmet Telli
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |