|
Cuma Sohbeti Hayırlı Cumalar, Bütün Cuma Mesajlarınıza Bu Bölümde Yer Verebilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:91 |
Papatyam Site Yöneticisi
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]()
Mesaj No:92 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
[size=24px]içinizdeki kuşkuların bugün cuma günü hürmetine silinmesi dileğiyle tüm sevdiklerimin cumasını kutluyorum..............[/size]
Mesaj No:93 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
Mesaj No:94 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Tüm Papatya Üyeleri Hepinize Hayırlı Cumalar[/size]
Mesaj No:95 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR
CÜMLEMİZİM MÜBAREK CUMA GÜNÜ HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH. *** ÇALIŞMAK Çalışıp kazanmak dinin emridir. Tembellik, müslümana yakışmayan bir davranıştır. Allah (c.c.) şöyle buyuruyor: "Dünyadaki nasibini de unutma." (Kasas Suresi, ayet:77) İyi müslüman, hem dünya hem de ahiret için çalışan kimsedir. Bu konuda Hz. Muhammed (A.S.) buyuruyor ki: "Sizin hayırlınız; dünyası için ahiretini terketmeyen, ahireti için de dünyasını terketmeyip her ikisi için çalışan ve başkalarına yük olmayandır "
![]() |
Mesaj No:96 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
Ya Rab Aşkını Ver Bana
Ya Rab aşkını ver bana Hu diyeyim döne döne Âşık olayım ben sana Hu diyeyim döne döne Koma hiç benliğim bende Varlığım yok eyle sende Seni görüp her mekanda Hu diyeyim döne döne Çâha düştüm Yusuf gibi Derde düştüm Eyyup gibi Ağlayayım Yakup gibi Hu diyeyim döne döne Senden gayrısın' al benden Ayırma ben kulun senden Sevdir bana seni candan Hu diyeyim döne döne Gönlümde apyar kalmasun Senden gayru yâr olmasun N'olduğum kimse bilmesun Hu diyeyim döne döne Şevkin ver bana döneyim Ta kül olunca yanayım Gördüğüm seni sanayım Hu diyeyim döne döne Mevlâ'm koma beni bana Al gönlümü senden yana Müştâkın oluben sana Hu diyeyim döne döne Seyyid Nizamoğlu kuldur Gerek dirgür gerek öldür Aşkınla gönlümü doldur Hu diyeyim döne döne Nizamoğlu Arkadaşlar cumanız kutlu,kalbiniz nurlu,neşeniz bol olsun
Mesaj No:97 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
CUMA'MIZ MÜBAREK OLSUN YAPACAĞIMIZ VE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ BÜTÜN DUALAR KABUL OLUR İNŞAALLAH.
![]() |
Mesaj No:98 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR
CÜMLEMİZİM MÜBAREK CUMA GÜNÜ HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH. ... SEVGİ VE MERHAMET Sevgi ve Merhamet Ahlâkî davranışların temelinde insan sevgisi önemli yer tutar. Bu sebeple olgun müslüman olabilmenin şartlarından biri de bu sevgidir. Kalbi sevgi ile dolu olan Hz. Muhammed (A.S.).şöyle buyuruyor' "Birbirinizi sevmedikçe olgun mü'min olamazsınız." Kalblerdeki sevginin göstergesi insanlara iyilik yapmak, şefkat ve merhametle muamele etmektir. Hz. Muhammed (A.S.) buyuruyor ki: "Merhamet edenlere, Allah da merhamet eder." İslam'da sevgi ve merhamet sadece insanlığı değil; bütün yaratıkları içine alır. Hz. Muhammed (A.S.) "Bir kediyi aç bırakarak ölümüne sebep olan kadının azap göreceğini, susayan bir köpeğe acıyarak su içiren günahkar bir kişinin de bu davranışı ile Allah (c.c.) tarafından bağışlandığını" haber vermiştir. (alıntı)
![]() |
Mesaj No:99 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]() ![]() [size=18px]Cumanız Mübarek Olsun Arkadaşlar..[/size]
Mesaj No:100 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]() ![]() [size=18px]Cumanız Mübarek Olsun Arkadaşlar..[/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Cumanız Mübarek Olsun | umut | Cuma Sohbeti | 0 | 21 February 2014 13:34 |
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN | umut | Cuma Sohbeti | 0 | 08 November 2013 10:22 |
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN İNŞAALLAH | umut | Cuma Sohbeti | 0 | 13 June 2013 22:02 |
cumamız mübarek olsun | umut | Cuma Sohbeti | 0 | 03 May 2013 11:52 |
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN | umut | Cuma Sohbeti | 0 | 08 July 2011 10:37 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |