|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
28 February 2006, 10:58 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
''SİLİP ATAMIYORUM...''
''SİLİP ATAMIYORUM...'' Seni düşündüğüm her gece Sanki yeni ızdıraplar doğuyor yüreğimde Bir türlü silip atamıyorum rüyalarımdan hayalini Kimbilir şimdi nerelerdesin kiminlesin Başka dünyalarda başka resimlerdesin Neden yokluğun arkadaş oluyor gecelerime Neden hasretim bir sevimli gülüşüne bir çift sözüne Okyanus misali masmavi gözlerine Neden sensizlik duygusu hapsediyor beni kapkaranlık odalara Neyi bekliyorum gelmeyeceğini bilerek umutsuzca Neden yağmurlar yıkıyor güçsüz yıpranmış bedenimi Neden yalnızlık savuruyor uzaklara bembeyaz hayallerimi Ayrılık solduruyor sevgi çiçeklerimi Beynime çakılısın bir resim gibi Neden bütün yollarım çıkıyor sana Neden âşık olamıyorum bir başkasına Bilemiyorum Sanma ki ben sensiz yaşıyorum Bir türlü seni kalbimden silip atamıyorum SABRİ KURBAN
28 February 2006, 12:06 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
ESİR GÖZLER
Bir rüya gibiydin sen Sensizliğin ertesinde varolmuşum ben İzletmemişler bana senin yaratılışını Mil çekilmiş gözlerime o gece Dünyada karşılaştık seninle Sen küçüktün Ben de büyük sayılmazdım Delikanlı derler ya işte öyle bir şeydim Önce gözlerin hamle yaptı Zayıftım güçsüzdüm Karşı koyamadım göz bebeklerine Sana sattım bakışlarımı Görmek istediğimi görmüştüm MESUT ÇALIŞ
28 February 2006, 12:41 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
KÖZ ETTİ BENİ
Dertlerim bin oldu daha dün birken Bak ne hale geldi başım dimdikken Kralına bile yenilmem derken Bir sevda ki tutup toz etti beni Yaşayıp giderken eyde ehçede Çiçeklerle dolu kırda bahçede Şimdi ilden ile dilde lehçede Bir sevda ki yutup söz etti beni Geçmişimde kaldı oyun, oyuncak Ömrüm zamanıma oldu salıncak Yinede bunları aşardım, ancak Bir sevda ki yakıp köz etti beni MURAT DEMİR
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |