|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
22 June 2006, 11:36 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
ADINI KOYAMADIM
ADINI KOYAMADIM ADINI KOYAMADIM Bir şiir yazdım adını koyamadım . Bir güzel sevdim adını soramadım . Yalan dünyanın tadına doyamadım . Şu dünyada geçliğime doyamadım . Ben Antep fıstığını soyamadım . Ben Yaban gülüne doyamadım . Ben onu, koynuma koymadım . Ben şu gençliğime doyamadım . Muz yerine nar verdiler soyamadım . Bir güzel gördüm adını soramadım . Bir kız sevdim koynuma koyamadım . Ben şu dünyada geçliğime doyamadım . Hurma yerine erik verdiler yiyemedim . Bir güzel gördüm , adın nedir diyemedim . Üzüm yerine koruk verdiler yiyemedim . O güzele benim olur musun diyemedim . Elime bir saz verdiler çalamadım . Bir güzel sevdim isteyip alamadım . Şu dünya da o güzele yar olamadım . Çok aradım , onun gibisini bulamadım . Elime soğan verdiler soyamadım . Bir yaban gülü verdiler doyamadım . Kendimi ağlamaktan alıkoyamadım . Ben dünyada gençliğime doyamadım . Bir yaban gülü verdiler, koklayamadım . Bir ömür boyu koynumda saklayamadım . Aşkıyla ateş olup yandığımı saklayamadım . Ben şu fani dünyada geçliğime doyamadım . Yetim şair der yaban gülüne doyulmaz . Yaban gülü çabuk solar ayrı koyulmaz . Yaban gülleri muz değil ki soyulsun . Fani Dünya baki değil ki doyulsun ... Bayram Tunca
22 June 2006, 13:30 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
ADINI KOYAMADIM
Hoş bir şiir teşekkürler..
22 June 2006, 16:06 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Birşey değil AYESER, tşk. ederim..
22 June 2006, 17:00 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Elime bir saz verdiler çalamadım .
Bir güzel sevdim isteyip alamadım . Şu dünya da o güzele yar olamadım . Çok aradım , onun gibisini bulamadım .
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |