14 May 2006, 22:49 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Ağlamak Yok Bundan Sonra...
Ağlamak Yok Bundan Sonra... Öyle bir zamanındayım ki sevdamın,bulutlar aralanıyor ve ben sana ne çok değer verdiğimin farkına varıyorum yavaş yavaş.O yüzden seni gözden çıkaramıyorum,gönlümden çıkaramadığım gibi...Madem öyle,neden ağlamıyorum,neden saklıyorum acımı kuytu köşelere? Ağlamıyorum...Gururdan değil,gözyaşımda saklısın ya,ondan... Ne gecemde-gündüzümde,ne şehrimde yoksun...Tüm yokluğuna rağmen seni sevmek daha güzel biliyor musun? Sensizlikle beslenen aşkım günbegün büyümekte,ağaç gibi yeşermekte içimde.Ne çok suluyorum onu bi bilsen!!!Bak işte;ağlamamak için bi sebep daha... Eğer ki günün birinde ağır gelirse gözyaşlarım,taşıyamazsa bedenim söz;sana ağlayacağım...Yine sana dönsün aşkım,yine sana söylensin şarkılarım,yine sana aksın hüzün yağmurlarım. Ve zamanı gelmiş olacak,anlayacaksın herşeyi...Diyeceksin ; ''Ne çok incitmişim ve buna rağmen ne çok sevilmişim!'' İşte ozaman gözlerinden birer damla süzülecek yanaklarına doğru,benimse dudaklarımdan son sözlerim dökülecek kalbine doğru; Sen ağlama,bir damla gözyaşın yeter Sen üzülme,gamzende güllerin biter Yollarıma taş koysalar döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim... |
15 May 2006, 12:18 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Anlatılamaz yaşanmamışlıklar, yaşamak gerek… Dokunabilmek gerek gözyaşlarına, gülüşlere, masumiyetlerin çekingen kanatlarına, hatta bizat hayattın kendine… Bekleyişlere ve tasarlanmış söz dizimlerinin arkasına sığınmadan..
Hayat ıskalamayı affetmez !!! Sen şimdi huzurluyken gitmişliğinle, ben hala ölmedim sanıldığı gibi kalmışlığımla.. Sende, bende yaşıyoruz, Halen yaşıyorum, halen sensiz ve sessiz bu yaşamda, sessiz matemlerimle.. Ama yüreğimin üstünde hala yağmurunun ve yumruğunun izi var… Rüzgar sadece dağlardan toz kaldırır, kayalar her zaman dimdik ayaktadır.., sen benden kendini götürken, bendeki sen hala yüreğimin üzerine kazılı…
15 May 2006, 12:56 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
|
Sır gibi, günah gibi seni
yüreğime gizledim..! En güzel şarkılarımı yoksunluğumda söyledim..! . Hiç tanımadığım birine sırf sana benziyor diye merhaba dedim..! . Sonsuz aşkımın bedelini kana kana ödedim..! Ah sevgili yine de en çok gözlerini özledim..! . Yalnızlığımdın sen benim yalnızlığımı sevdim..! Çaresizliğin acımasızlığını her nefeste hissettim..! . Sensiz can verirken son nefesimde bir yudum su vermeye gelemezmisin... gelemezmisin..! . Herşeyi, herkesi terkettim kendimdende vazgeçtim..! Ah sevgili, yine de en çok senin aşkını özledim..!