08 May 2006, 06:51 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Susmalıyım
Susmalıyım Susmalıyım. . . Yine bir gece ve yine baş başayım kendimle, işte yine seni bulup kaybettiğim yerdeyim. İnsanın bir şeylere karar vermesi ne kadar zor; ya seni içime gömmeli ya da artık içimden söküp atmalıyım. Ama her ne olursa olsun susmalıyım. Hangisi daha zor, hangisi daha acı? Gerçekten gitmeli miydin, yoksa kalıp yanımda savaşmalı mı? . . . Bir yol arıyorum kendime, bulduğum tüm yollarsa sana çıkıyor… Kapanmalı artık gözlerim. Sonsuz bir karanlıkta tek başıma yürümeye devam etmeliyim. . . Yürümeliyim ardıma bile bakmadan, yürümeliyim parçalayarak değerleri ve sevgileri, yok ederek yaşadığım tüm zamanları. . . Nasılda acımasız zaman. Nasıl da yüceltmiştim seni gözümde. Tutup kendi ellerimle koymuştum en yükseğe, sonra keyifle izlemiştim yüceliğini. Ama yine ben bitirmeliyim. Tutup kollarından indirmeliyim olduğun yerden. Ya da seni ölene kadar yaşatmalıyım içimde. . . . . Ne kadar zor bir karar. . Bir yanım: “Bir daha kimse, hiç kimse onun kadar çok sevilmeyecek”, derken, bir yanım sakin, sessiz. . . Zaman geçiyor, acım dinmiyor. Kapanmıyor yaralarım. . Tükenirken ben, aklımda bir tek sen. . . Görüyor musun, yine konuşuyorum ama sessizce. Susmayı öğreniyor yüreğim. . Ama ben kararımı verdim. . . Seninle olduğum zamanları düşünmek bile bana mutlulukların en büyüğünü yaşatıyor. . Seni Seviyorum ve Ölene Kadar Seveceğim. . .
08 May 2006, 11:36 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Susmalıyım
Teşekkürler!
Sevdiğim olduğun için, Teşekkürler! Kalbinde bir aralık bırakıp beni de kabul ettığin için, Teşekkürler! Bana zaman aralığında geçen kısa anlarımızda sevgilim dediğin için, Teşekkürler! Gamzelim dediğin beni yüreğinde sahiplenip, hayaller kurdurduğun için, Teşekkürler! Gün içindeki güneşi bana yaklaştırıp, gecenin en aydınlığı olan ay'ı yüzüme sürdüğün için, Teşekkürler! Sen de ben, ben de sen olabildiğin için, Teşekkürler! doğan her güneşte beni bulduğun için, Teşekkürler! Ellerimi tutup bana derin derin baktığın için, Teşekkürler! Heyecan ve huzur bulduğunu söylediğin ben de aynı duyguları koşturduğun için, Teşekkürler! Tüm bu duyguların yanında beklenmeyen bir incilmişlik yaşattığın için, Teşekkürler! Sarmalamak istediğim zaman olmadığın için, Teşekkürler! Yüreğinden atamasan da içinden beni çıkardığın için, Ve Teşekkürler! Hala içimde kırılmadan yaşayan bir sevda olduğun için... |
08 May 2006, 14:54 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
yşk
GİDEN SEN DEĞİLSİN
Yine akşam oldu burulurda Yine akşam, yine hicran. Karanlıklar kaplar hayallerimi Sensiz geçen her akşam. Hatırlıyor musun hani o akşam? Bir kâbus gibiydi ayrılışın. Ayrılan sen değildin sadece, Umut neşe ve hüzün… Onlar da seninle gitti. Giden sen değilsin elâ gözlüm Hayaller, sevdalar, naralar… Onlar da seninle gitti. Artık dinlemiyorum şarkıları. Sevmiyorum yürümeyi yollarda. Çünkü seninle güzel şarkılar dinlemek Seninle güzel yürümek Seninle güzel üzülmek,sevinmek. Ve ıssız akşamlarda Evden çıkıyorum yapayalnız Dolaşıyorum sensiz sokaklarda Hıçkırıklar düğümlenir boğazımda Her varışım ayrıldığımız noktaya. Her gün gördüğüm simalar bile Artık yabancı geliyor bana Sanki ben değilim bendeki, Ben değilim yürümüş bu yollarda. Ama aldırmıyorum fazla, Artık pek üzülmüyorum! Sadece içimde bir şeyler kıvranıyor Bir şeyler kopuyor yüreğimden. Anlıyor musun elâ gözlüm? Giden aslında sen değilsin Giden, yüreğim sadece…
08 May 2006, 15:08 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Susmalıyım
Sen Yoksan
sen olmasan kırışır alnı sabahın güneş atkıyla dolaşmaya başlar susuzluk çekmeye başlar sular ordular silahsız savunmasız ve bil ki sen yoksan hangi mezarlığın yanından geçmeye kalksam mezardakiler ıslık çalmaya başlar Mesut Yekta
08 May 2006, 17:24 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
rs
Seni Uzaktan Sevmek
Seni uzaktan sevmeyi Sana bakmadan görmeyi Seni duymadan dinlemeyi Göz yaşlarımla gülmeyi Ve kavuşmak için sabretmeyi özledim Ama sensiz olamayı asla Sana bağırıp çağırmışsam Hepsi senin iyiliğin için Sıkıntılı anlar yaşatmışsam Bu da seni kıskandığım için Sevipte söyleyememişsem Kimsenin bilmemesi için Senin için gözyaşlarımı dökmüşsem Buda seni çok sevdiğim için Sana tatlı anlar yaşatmışsam Beni hatırlaman için
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |