30 April 2006, 22:16 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Dogru Sevgilime...
Dogru Sevgilime... İmkansiz Ve Olmayacak Duma....... Allah, doğru insanla karşılaşmadan önce Yanlış insanla karşılaşmanızı istemiş olabilir. Fakat sonuçta doğru insanla karşılaştıysanız Bu Allahın bir lütfüdür... Mutluluk kapısı bir yerde kapanıyorken, Başka bir mutluluk kapısı açılıyor olabilir. Dikkat etmeniz gereken, açılan Bu kapıyı görebilmemizdir… Sevgi bulmak için arayışa çıkmayın aldanabilirsiniz! Çünkü en doğru sevgi ummadığınız anda girer hayatınıza Ve !!!!!!!!!!!!!!!!!! Siz daha ne olduğunu anlamadan tutar elinizden… Doğru olan bir şey varsa o da şudur: Bir şeyin kıymetini, en iyi onu kaybedince anlarız. O zaman sahip olduğumuz tüm değerleri kaybetmemek için Çaba harcamalıyız. Bu bizim mutluluğumuz… Sizi mutlu edebilecek en iyi insan yan yana oturduğunuzda, Bir tek kelime bile söylemeden, sizi anlayan en iyi kişidir. Bu kişiye sizin için özel olduğunu anlatmalısınız… Bir insanla, Mutlu olmak için her şeyin en iyisine sahip olmak gerekmez. Aynı anda değişik mekânlarda birbirini düşünmek Yeterli olur bazen… Sana değer veren kişinin peşinden git. Çünkü o senin, karanlıklarını aydınlatan bir ışık olur… |
01 May 2006, 00:56 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Dogru Sevgilime...
SENLİ SENSİZLİK….
Her yer karanlık, Her yer sessiz,sakin, Herkes uykuda… Sen… çok… uzaklarda Bir yerlerde…. Ve ben her zamanki gibi Seni düşünüyorum, Seni özlüyorum Senli sensizliği yasıyorum… Gök yüzüne bakıyorum Seni görüyorum Pırıl,pırıl parlayan Eylül bakışlı ….. Gözlerini görüyorum En parlak yıldızda… Ve soruyorum… Sende uyanık mısın? Sende düşünüyor musun? Sende özlüyor musun? Bir sen varsın bugününde Bir sen varsın yarınımda Bir sen varsın yüreğimde Bir sevdiğim var Çok…uzaklarda.... Özlediğim… Sevdiğim…. SENLİ SENSİZLİĞİ yasadığım