06 November 2013, 15:02 | Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
PENALTI TACA ATILSIN; TÜM DÜNYA BAKSIN
PENALTI TACA ATILSIN; TÜM DÜNYA BAKSIN PENALTI TACA ATILSIN; TÜM DÜNYA BAKSIN 06 Kasım 2013, 00:24 Emre VURAL [email protected] 525 gün… Evet, yanlış okumadınız! Tam 525 gündür Trabzonspor penaltı kullanmıyor. Siz isterseniz ‘hakemler veremiyor’ deyin, ‘Trabzonspor hak etmiyor’ deyin; ama ne derseniz deyin, bu kadar süredir bir takımın penaltı kullanamaması normal değil. Acaba Trabzonspor’a hak aradığı için fatura mı kesiliyor? Demek ki “çarpık düzen” seninle dalga geçiyor ve alttan alttan vuruyor darbeyi… Peki, o haldeyse sen neden bu düzenle dalga geçmiyorsun? Mesela kazanacağın ilk penaltıyı taca vur. Hemde öyle bir vur ki birilerinin kafasında patlasın top. Varsın olsun Trabzonspor 1 gol atamasın. Koskoca Trabzonspor’un 1 gole mi ihtiyacı var? Çarpık düzeni ters köşeye yatırmak, 1 golden daha keyifli değil mi? Çok çok ‘köyün delisi’ derler sana. Bu Dünya’da akıllı olacaksın da ne olacak! 3 Temmuz şike sürecinden itibaren, cefakâr Trabzonspor taraftarları birçok protesto girişiminde bulundu. Her Pazar şike eylemi yaptı, yurt içinde ve dışında şike panelleri düzenledi, İstanbul’da 20 bin kişi TFF’ ye yürüyerek gövde gösterisi yaptı, pankartlar açtı, sloganlar attı vs. Ama ben iddia ediyorum ki kazanılacak ilk penaltı taca atılırsa, bu olay Dünya’nın gündemine oturur. Unutmayın taca atılacak top, şikecilere de iyi bir gol olacaktır. Soruyorum şimdi hepinize… Trabzonspor 1 gol mü atsın yoksa çarpık düzene darbe mi yapsın? Haydi, ozaman ilk penaltı taca atılsın.