|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
12 April 2006, 09:57 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
:::GİTMEK Mİ ZOR, KALMAK MI?:::
:::GİTMEK Mİ ZOR, KALMAK MI?::: Gitmek mi zor kalmak mı? Geride kalmakmış zor olan. Giden otobüsün soğuk camına başını yaslayıp,gözyaşlarını akıtmak değil... Gidenin ardından ağlayarak el sallamakmış zor olan.... Zor olan geleceğin getireceği kaygılarla sıkışan bir yüreği taşımak değilmiş,göğüs kafesinin altında... Hasretin ateşiyle yanan bir yüreği gözyaşlarının vuslat masalıyla avutmaya çalışmakmış zor olan... Gittiğin yerin en tenha postanesinden üç beş satırlık iyi haber namesi atmak değilmiş zor olan... Zor olan her sabah pencerenin önünde postacının gelişine kurmakmış saatleri... Başını alıp,kendini alıp,anıları valize koyup mavilere gitmek değilmiş zor olan... Zor olan herşeye rağmen,kendine rağmen,yaşama rağmen inadına kalmakmış...Gitmemekmiş... Beklendiğini bilmek,beklenmek değilmiş zor olan... Asıl zor olan beklemekmiş... Ben kolayı seçmişim bu güne kadar... Şimdi ise en zoru yaşıyorum... Seni seviyor ve bekliyorum...
12 April 2006, 11:46 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
830
Üyelik T.:
09 April 2006
Arkadaşları:0
kaPAT GÖZlerini ve düşünme BENİ...
Seni Sevmiştim Deliler Gibi
Sen Bana Veremedin Benim Sana Verdiğim Sevgiyi Bırak Yalanları Konuş Artık Gerçekleri Sen Neredesin Ben Neredeyim Şimdi Hadi Söylesene Bana Beni Sevmediğini Söylemesen Bile Gözlerin Anlatıyor Bütün İçinden Geçenleri Bu Sevdamız Burda Bitti Zaten Fazla Gitmezdi Söyle Bana Bunun Sonu Gelirmiydi? Neyse Kapatalım Geçmişte Olup Bitenleri Bundan Sonra İstesekde Birşey Düzelmezki İşte Ayrıldık Bütün Seven İnsanlar Gibi Senin İstediğinde Zaten Bu Değilmiydi? Söyle Bana Vicdanın Rahat Ettimi Etmediyse Kapat Gözlerini Ve Düşünme Beni