|
Bayanlara Özel (Erkeklerin Girmesi Yasaktır :-)) Bu Alan Bayanlarımıza Özel Bir Alandır ve Erkeklerin Girmesi Kesinlikle Yasaktır :-) |
|
Seçenekler |
01 February 2008, 15:54 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
1222
Üyelik T.:
01 February 2008
Arkadaşları:0
|
geLin Damat Yemini ....
geLin Damat Yemini .... geLin Damat Yemini -------------------------------------------------------------------------------- Gelin Yemini: İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime, sık sık ağlayarak annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, sürekli şikayet etmeyeceğime, her gün sana mükellef sofralar hazırlayacağıma, seni anlamaya çalışacağıma, hayatım boyunca seni seveceğime söz veriyorum. ;D Damat Yemini: İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; futbol maçlarını seni sıkacak kadar izlemeyeceğime, televizyon kumandasını arada bir sana vereceğime, fazla mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma, kayın validemin ev ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma, özel gün ve haftalarımızı asla unutmayacağıma, arada sırada da olsa sana hediyeler alacağıma, seni daima koruyup kollayacağıma söz veriyorum
07 December 2008, 00:06 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
1383
Üyelik T.:
06 December 2008
Arkadaşları:0
Ynt: geLin Damat Yemini ....
Bu yeminlere kalırsak yandık be gene bildiklerini okurlar,erkekler olarak dikkat etmek lazım ve a4 kağıdına basıp bu yazıyı duvara asmak lazım,bakalım kim uyuyor yemine.
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |