30 March 2006, 22:59 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Aldatilmak
Aldatilmak Aldatılmak siz hiç ilk görüşte aşık oldunuz mu? ben oldum... sanki onu tanıyormuşum gibi...kalbim yerinden oynadı... bu güzellik benim olur mu diye düşündüm. onu yakından tanımaya başladım ve gün geçtikçe ona daha çok bağlanmaya başladım. sanki herşeyim oydu.her gece dua ederdim ALLAH'a benim olsun diye... ve 3 aylık çok güzel bir rüya görmeye başladım. Beni sewdiğine o kadar çok inandım ki bir gün başkası için beni bırakıp gideceği hiç aklıma gelmezdi... ve gitti...beni bırakmaması için herşeyi yaptım ama gitti.. .ve başkasıyla birlikte olduğunu öğrendim aklım nefret etti kalbim ondan ayrılmadı... onun başkasını sewdiğini bile bile peşinden koşuyorum ve artık kendimden nefret ediyorum ve onu bugun sonsuza denk bırakmaya karar verdim... ama seni çooook sewiyorum... sewilmeden sewmek varsda durdurun dünyayı inecek var... |
31 March 2006, 11:58 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Seni Artık Sevmiyorum
Seni Artık Sevmiyorum
Bu gece son defa ağlıyorum senin için Uzun zamandır ilk kez ama bu defa farklı Seni silmek için kalbimden son kırıntıları son senleri atmak için Yalnız kalmak istiyorum kalbimle Ona tekrar bakarken seni hissetmek Seni görüp sana dokunmak yani Acı çekmek istemiyorum Birgün karşıma yine çıkacaksın biliyorum Birgün yine üzmek isteyeceksin beni Ama bu sefer farklı olacak Çünkü içimde sen olmayacaksın Bu gece son defa ağlıyorum senin için Gözlerimden akan şey yaş değil aslında "Sensin" Tek tek dökülüyorsun gözlerimden Parça parça çıkıyorsun bu gece Kalbimi tekrar istiyorum çünkü ona yeni bir sahip buldum Belki üzüleceksin bilmiyorum Çünkü sen herşeye rağmen bencilsin Ve düşünüyorsun beni gizlice Karşıma çıkmaktan nasıl korkuyorsun Benim sesimi duymaktan Benimle konuşurken neden titriyor sesin? Neden uzak duruyorsun benden? Sen bilmesende ben biliyorum güzelim Çünkü sevinmemden korkuyorsun kendince Ama yanılıyorsun Artık sevinç yok senin adına Çünkü senin adında yok kalbimde Senin için son defa ağlıyorum bu gece İlk defa içimde açan bir güneşle Uzun bir kıştı zorlandım ama gördüğüm bir bahar biliyorum Dokunuyorum ona ısınıyorum artık Bunun zamanı gelmişti biliyorum Bu defa yanılmıyorum çünkü görüyorum uzak tepelerdeki çiçekleri İnceden kokuları çalınıyor burnuma, kokluyorum Ve bunu herşeyden çok seviyorum Senin için son defa ağlıyorum bu gece İçimde kalbime gözlerini açan çok güzel bir bebekle Artık ölmüş senin küllerini atmanın vakti gelmiş Bak işte son damla da düştü gözümden Seni artık sevmiyorum... |
31 March 2006, 12:36 | Mesaj No:3 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Aldatilmak
[size=18px]Bir Görüşte Aşık Oldum
bir görüşte aşık oldum sana delice bekliyorum gelmiyorsun bana bir gece ıstırabım diner benim geldiğin gece ağlıyorum gülmüyorum inan her gece acı çektirmekmi bana maksadın zalim senden başka yoktur benim tutacak dalım gel elinle öldür beni çektirme yeter hergün zulmunden perişan olmadan halim [/size]
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |