21 March 2006, 15:45 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
KOMİK ATASÖZLERİ
KOMİK ATASÖZLERİ KOMİK ATASÖZLERİ VE DE CEVAPLARI Üzüm üzüme baka baka kararabilir,ama körle yatanin sasi kalktigi görülmemistir. Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir Turiste güler yüz gösterin ki, aldatildigini anlamasin Gerçekçi ol imkansizi iste Temiz hava garip kokar Aglama sevgilim islaniyorum Türk ögün, çalis, babana bile güvenme Yazilidan sifir aldim ama önemli olan katilmakti. Ayrilik icimde bir kor, her gün sobayi tutusturuyorum. Nefes alamiyorum. Atmosferi açin Içmek, problemlerini çözmese de sana bir sürü yeni ve ilginç problem yaratir Bitkisel hayata girdim. Maksat yesillik olsun Kadinda önemli olan ruh güzelligidir. Iyi bir ruhun sahip olmasi gereken vücut ölçüleri ise 90-60-90 olmalidir. Acaip patlama yapti... Parçalarini topluyorlar! Mouse'umun topu tutulmus windows'u açik birakipta mi yatmis naapmissa Asansör bozuktur. En yakin asansör karsi apartmandadir Abi beni niye anlamiyon. Sende idrak yollari enfeksiyonu mu var? Modemim kontrolden çikti herkese küfürlü mesajlar yolluyor. Kimi dertten içer, kimi neseden, ben siseden içiyorum. Bakarak ögrenilseydi, bütün kediler kasap olurdu. Adam çekmis karisi alman Bakarsan bag olur bakmazsan göremezsin Tatilde görmeye gittim... Gerçektende göremedim Büyük jetona para vermeyin. Küçükten alip büyütün Düsman menzildeyse siz de onun menzilindesinizdir Aptallarla tartismayin. Çünkü onlara malum olur. Kaptan pilotunuz konusuyor: Çikarin beni bu kaptan. Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz?... O zaman aya gidin. Bebeginizin altina yapmasini istemiyorsaniz, çevirin üstüne yapsin. Süperman de uçuyor ama kimse ona kusbeyinli muamelesi yapmiyor. Köpeginiz çok büyükmüs. Cinsi nedir bunun?, Aslan Ayakkabinin kallesi ayagi arkadan vurur. Eskiden nurtopu gibi bir delikanlıydı,şimdi nuru gitti topu kaldı Adamın biri topalmış, karısı da oynamış...