24 July 2007, 10:12 | Mesaj No:11 |
Durumu:
Papatyam No :
1168
Üyelik T.:
23 July 2007
Arkadaşları:0
bekarlar güzel bir evlilik teklifi......
Arkadaşlarımla Nisan ayında bir eğitime gitmiştik orada tanıştık yıldırım aşkı derler ya aynen öyle ilk görüşte birbirimize aşık olduk. Ve bana aklıma hayalime gelmeyecek bir evlenme teklifi yaptı ve yüzüğü parmağıma taktığında dünyanın en mutlu insanı inan bendim. Hayatımın erkeğini, ruh ikimizi buldum çünkü. Birde yüzüğün pırlanta olup olmaması hiç önemli değil çünkü benim aşkımın pırlanta gibi bir kalbi var. Allahım bu mübarek günlerde herkese böyle aşklar nasip etsin ops: ops: [/size] |
24 July 2007, 10:17 | Mesaj No:12 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
o kadar güzel bahsetmişsin ki vallahi merak ettim pırlanta filan önemli değil zaten karşındaki insan seni sevsin yeter
24 July 2007, 11:12 | Mesaj No:13 |
Durumu:
Papatyam No :
1168
Üyelik T.:
23 July 2007
Hemen anlatayım :roll: ops:
Birgün bana dediki canım arkadaşlarla boğaz turu yapacağız sende gel benimle dedi. Neyse bende bütün işlerimi ayarladım. Tura gideceğimiz gün beni eve almaya geldi elinde kocaman bir paket ile bunu giymeni istiyorum dedi. Açtım içinden çok güzel sade ama çok zarif bir beyaz elbise ve ayakkabı çıktı. Tabi ben sazan ya anlamadım giydim saçımı başımı makyajımı yaptım çıktık. Turun tekneye geldik. Tabiki herkesi tanıyorum ama onun haricinde benim kendi arkadaş grubumda vardı hepsi çağırmış hayırdır dedim yok birşey dedi. Hani birgünümüz falan varda ben mi atladım diyede sordum ops: :lol: :lol: Yok dedi neyse tekne ile açıldık bizimki çıktı ortaya benide yanına çağırdı çok güzel bir konuşma yaptı ve hayatımın kadını benim eşim olur musun dedi ve yüzüğü uzattı o an nasıl bir şok geçirdim anlatamam tabiki düşünüyorduk ama bu şekilde hiç aklıma gelmemişti. Tabi dedim ve yüzüğü arkadaşlarımızın bulunduğu topluluk içinde taktı. O günü hayatım boyunca hiç unutamam :roll: :roll: |
24 July 2007, 12:11 | Mesaj No:14 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
okurken hayal etmesi bile inan çok güzeldi çok şanlısın seni böyle seven bir eşin var
bizimkisi nasıl olacak bakalım nasipp
24 July 2007, 12:15 | Mesaj No:15 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
[size=18px]vay canına benim sunduğum teklifi bile gölgede bırakmış bu teklif. tebrik ederim. Allah c.c. sonuna kadar gitmenizi nasip ederde bizde düğünde kurtlarıızı dökeriz[/size] :lol:
24 July 2007, 12:21 | Mesaj No:16 |
Durumu:
Papatyam No :
1168
Üyelik T.:
23 July 2007
[size=18px]Ağbim benim baş misafirim sen olucaksın o düğünde ops: ops:
Teşekkür ederim şerife umarım herkesin başına böyle güzel bir eş adayı çıkarır :roll:[/size] |
24 July 2007, 14:39 | Mesaj No:17 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
yaaa sibel sen bunları yaşadın ve bana anlatmadın dimi şimdiye kadar, bu mutluluğunu ben burdan okuyorum, aşkolsın toprağım yaaaa küstüm işte konuşmıyacağım artık seninle ((((((((((((((((((
Şaka tabiki... senin mutlu olman bizlerinde mutlu olması demektir. Allah tamamına erdirsin diyorum. Bir ömür boyu mutlu olman dileği ile sevgiler. Düğünü burda yaparsanız gelirim ancak. İstanbula gelirsem masrafları sen çekersin, masrafım ağır olur haberin olsun ))))))))))))
24 July 2007, 15:03 | Mesaj No:18 | |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
Alıntı:
24 July 2007, 15:05 | Mesaj No:19 |
Durumu:
Papatyam No :
1168
Üyelik T.:
23 July 2007
[size=18px]eyvallah ağbim siz gelin yeterki :lol: :lol: herşeyin hayırlısı demek lazım :lol: igzuma toprağım burada o güzel yazıyı okuyunca bunu paylaşmak geldi o yüzden yoksa anlatmamak gibi bir durum yok :lol: :lol: yeterki sen gel seni düğün salonunda yatırırız 8O [/size]
|
25 July 2007, 10:00 | Mesaj No:20 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]Selam virtue ben ağbisi belli mi olur ilerleyen zamanda belki söz resimlerimi eklerim siteye benim hiç işim belli olmaz ama önce sözlümü buraya üye yapayım dimi ama :roll: :roll: [/size]