|
Forum Oyunları Kullanıcılarımız arasında oynanan çeşitli oyunlar..canı sıkılan buraya:) |
|
Seçenekler |
29 March 2006, 20:27 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Bu Gün Yapmak İSteyipte Yapamadıklarınızzz ?
Bu Gün Yapmak İSteyipte Yapamadıklarınızzz ? İllaki Bu Gün Birşey Yapmak İstemişsinizdir. Ama Birşey Oldu Yada bir Başka Neden Yüzünden Bundan Vazgeçtinizz.. Bu Yapmak İsteyipte Yapamadıklarınızı Bizimle Paylaşmak İstermisinizz. ( Belki Yarımcı oluruzz ) Bu Gün Aşık Olmak İstedim Ama Olamadimm 8) |
23 April 2006, 14:13 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
794
Üyelik T.:
25 March 2006
Arkadaşları:0
ya aslında bugün yapmak isteyımpte yapamadığım a o kadar cok şey var ki sınavlar yüzünden yurda tıkılıp kaldım bu güzel günde ne olsun artık bende yudumunn bolkonunda ders calışarak bu muhteşem günü değerlendiriyorum
ya eğer bugün ders calışmasaydım gene bi konak yapardık herhalde anca öle memleket hasretımı gideriyorum ağlıyım mı ne yapayım zatı eve gitmeye de vakit var daha :cry: nese kendimi çok acındırdım şlimdi mendil mi acsam kine ne yapsam
24 April 2006, 10:15 | Mesaj No:3 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Issız bir yerde kalmak istiyorum
24 April 2006, 18:47 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
:arrow: EVET YARIN ANKARAYA GİDİYORUM VE BİR HAFTA KALICAM İŞTE BUNU YAPMAK İSTEMİYORUM EVİMDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM ANNEMİ BIRAKMAK İSTEMİYORUM ODAMI BİRAKMAK İSTEMİYORUM...İSTEMİYORUMMMMMM.....İŞTE.
26 April 2006, 17:59 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
794
Üyelik T.:
25 March 2006
ay kardeş öyle deme yahu ben aylardr anamlardan ayrıyım keşke bende gidebilsem bu sınavlara girmek zorunda olmasam da bi eve gidebilsem ama nerde daha temmuza kadar bu uzak diyarlardayım bugün eve gitmek isterdim yani kısaca bu iğrenc sınavlara girmektense nese yaw ben gene acındırdım kendimi
01 May 2007, 13:43 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
1043
Üyelik T.:
11 December 2006
|
bugünnnnnnnn herşey yplunda gitti ve söylemediğim bişi var ama yapacağım herşeyi yaptımmmmmmm :lol:
|
01 May 2007, 13:54 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
1126
Üyelik T.:
18 April 2007
Bu gün deniz kenarında olmak isterdim. Yalnız deniz ve ben. Ağır ağır deniz kenarında yürümek. Yürürken dalga seslerini dinlemek. İçimde olan herşeyi bağıra bağıra denize anlatmak isterdim. Avazım çıktığı kadar bağırarak içimde olan ve herşeyi denize boşaltmak.
|
02 May 2007, 10:26 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
1043
Üyelik T.:
11 December 2006
|
bugün ist da olup yeğenlerimin yanaklarını sıkmak isterdim :lol: :lol: :lol: :lol:
|
25 May 2007, 13:43 | Mesaj No:10 |
Durumu:
Papatyam No :
1043
Üyelik T.:
11 December 2006
|
bugünse ist.dayım yeğenlerimin yanaklarını sıktım ama bir ekmek almaya gidemedim üşendim hiçbi yere çıkmak istemiyorum kabuğumdan :roll: 8O
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |