|
Her Telden Resim İşte Siz Üyelerimiz İçin derlenmiş İlginizi Çekecek Fotoğraf Kareleri... |
|
Seçenekler |
13 April 2007, 10:04 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
Arkadaşları:0
vıışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
vıışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge mekan haydarpaşa -pardon saati sorablir miyim? -şurda kocaman yazıo göremiyo musun? Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle -Boş musunuz -Hayır arkayı beşledik gör müyon mu -Ben sandalye için sormuştum -Ben sizi yanlız bırakayım o zaman tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. sonunda kız dayanamaz ve sorar - ne arıyorsunuz siz - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! -Daha önce tanışmış mıydık yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk - Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla - Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım - Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım - Nasıl??? - Naş diyorum kısa ve öz - yalnızmıyız? - Sorduğun soruyla çelişme - nası???? - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim? - İlk görüşte aşka inanır mısınız - .... - İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de - ay yesinler sempatik şey - ehehe - dövecem ama bak - Merhaba nasılsın - ??? - Şaşırdın mı - ??? - Ben Varol.. - Yokol!!! Kız köpek gezdirmektedir; - ehhehe ne sevimli şey... Isırır mı - Parcalar bile - Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun - sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim -kabalığımı maruz görün. bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsunuz? -makyaj. -hayır hayır bu cenabı allahın bir güzelliği olmalı -bilemiyorum allahla işim olmaz. - ??! -kaçar- - pardon bayan bişey sorabilirmiyim ? - tabii.. - bu ne güzellik ?? - hangisi -pardon saatiniz var mı acaba? --yok maalesef... -bende var... -iyi güle güle kullan - pardon saatiniz var mi acaba? - yok, maalesef. - aliriz? - yemezler -merhaba, saat var mı -ne? -saat diyorum. -eee -kaç olmuş acaba. -ne oldu randevun mu var. -yoo. -o halde niye soruyorsun -merak ettim de -bi git be!! - Pardon isminizi öğrenebilir miyim - Naapcan - Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye - Ha çok romantiğim diyosun - Evet... - Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı -Pardon tanışabilir miyiz -2 soru sorcam bilirsen tanışırız -1-Cumhurbaşkanımızın adı -Erdoğan -daaaaat 2- ekmek kaç YTL -YTL mi o ne -daaaaaaaaat hadi canım hadi seni televoledeki mankenler paklar - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım, beni de sen - Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim - Upss - bayaannn gülüşünüz ne kadar tatlı. babanız şekerci mi? - hayır semerci senin gibi eşeklere semer dikiyoo
13 April 2007, 10:16 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım, beni de sen
- Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim - Upss İŞTE BU ÇOK GÜZELDİ :lol: :lol: TŞK PAYLAŞIMIN İÇİN
13 April 2007, 12:09 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
Güzel espiriler. Bugüne kadar hiç terslenmedim ben çünki böyle ortamım olmadı :twisted:
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |