|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
|
Seçenekler |
28 February 2007, 11:56 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
967
Üyelik T.:
29 September 2006
Arkadaşları:0
Memleket:bakırköy ruh ve sinir haslıkları şehri
|
KÜÇÜK BIR TEST YAPICAM OYUNU BOZMAYIN LUTFEN :)
KÜÇÜK BIR TEST YAPICAM OYUNU BOZMAYIN LUTFEN :) VALLA BANA ARKADAŞIM YOLLADI AYRICA GERÇEK ÇIKIYO!!!BENİMKİLERİN HEPSİ DOĞRU ÇIKTI KESİNLİKLE DENEYİN TEK YAPMANIZ GEREKEN OYUNDA ASLA AŞAĞI BAKMAMAK!!!! ASK OYUNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biliyorum biraz sacma ama gusel olmasa emin ol sanada gondermezdimm!!?? Cunku ben acaipp saskinlik icersinde kaldim........ Oyunun sonunda guleceksin tabi,eger oyun bozanlik yapmazsann...... =)) onun icin herseyi , sira sira okuman gerekiyo, asagiya bakmak yok, sira _______sira___________________________, Oyunun ortasinda korkacaksin belki ,rahat dur ve devam et okumayaa.... (bir isim yazacak olursan, emin ol ki, o kisiyi taniyorsun).... =))))) =))))) Bu oyun 3 dakikani alacak onun icin konsantra ol ve sorulari duygularina gore cevaplaaaaaaaaaaa........................!!!!!!!!! !!??????????@@@@@@------- ---------&&<<<< Bana gonderen bu kisinin dileginin, 10 dakika<<<<< sonra gerceklestigini soyledi................!!!!!!!............. _____________________ HAZIR MISIN...???????<<<<<<<<< ;<<<<<< __________________________________________________ __________________ ......................... HADI BAKALIMM........................ .............................. SIMDI BASLIYORUZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz........!!!!!!!! =))) OLEYSE..... Eline bir KAGIT ve bir KALEM alllll........... UNUTMA!!!!!! sorulari sira sira cevaplaa vee sakin asagi bakma sonra pismaannnn olursunnnn ) hizlica bakma sorulara, yoksa hersey bozulur................... SIMDIIII<<<<<<<<<<&l t;<<<<< 1) bir kagida yukardan asagiya 1-11´e kadar numarala 2.) 1'le 2'nin yanina herangi bir sayi yaz 3.) 3'le 7'nin arkasina degisIk isimler yaz ama baska bir cinsiyetten. unutma, asagiya bakma........... 4.) 4,5 ve 6 nin yanina isimler yaz. (mesela aile veya arkadaslarinin isimlerini) 5.) 8,9,10 ve 11 cinin arkasina tanidigin veye sevdigin sarki adlarini yaz 6.Simdi bir DILEK tut<<<<<<<<<<<< ;<<<<<<< Tuttuysan asagi in bakalim neler goreceksin????????????????? simdiii gelelim aciklamalara: 1.) bu oyunu belirli kisilere anlat. kac kisiye anlatacagini yazdigin kagitdaki,2 numaranin arkasinda yaziyor. 2.) 3'un arakasina yazdigin isim, cok sevdigin biri. 3.) 7'nin arkasina yazdigi isim, sevdigin biri ama araniz olmuyor. 4.) 4'un arkasina yazdigin isim, kopamadigin biri. 5.) 5'in arkasina yazdigin isimi cok iyi taniyorsun. 6). 6'nin arkasina yazdigin isim, sana sans getiren biri senin ( >luckystar'in)=sans yildiz'in.....=) 7.) 8'n arkasina yazdigin sarki adi, 3 numaradaki kisiyle ilgili. 8.) 9'un arkasina yazdigin sarki 7 numara icinnn........ 9.) 10 numaradaki sarki sana cok bagli. (ruhun icin iyi geliyo ) 10.)11'inci sarki hayatla ilgili dugularini yansitiyorr.. Simdi bu mesaji 10 degisIk kisiye gonderirsen diledigin DILEK GERCEKLESECEK... =) eger yapmazsan iyi olmaz, cunku tam tersi olur ve 10 yil boyunca sanssizlik yasarsin. kopyala ve gonder.............................. eger 15 den fazla gonderirsen F6 ya bas, cunku o zaman sevdigin kisinin ismini buyuk yazilmis bir sekilde goreceksinnn.... KORKUNC DEGIL MII???.......... DIKKAT; eger bunu dikkate almazsan buyuk askin senden nefret edecek ve sen 4000 gun olumsuzluklarla karsilasacaksin!! Eger yaparsan 4 gun icinde sevdigin birinden haber alacaksin!!!! zinciri bozma
28 February 2007, 12:20 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
Test yanlış çıktı
28 February 2007, 14:31 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
edalı beni uğraştırma yerimi sen yap sonucu bana söyleyiver :twisted:
28 February 2007, 16:56 | Mesaj No:4 | |
Durumu:
Papatyam No :
967
Üyelik T.:
29 September 2006
|
Alıntı:
ıyı de banenane :P :P , ______________________________________ ŞAHİKA : edalı beni uğraştırma yerimi sen yap sonucu bana söyleyiver EDALI: ......................... hadı ordan :P :P
28 February 2007, 17:06 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
bugün çok yoruldum başım ağrıdı yarin baksam olur dimii :lol: :lol:
28 February 2007, 21:13 | Mesaj No:6 | |
Durumu:
Papatyam No :
967
Üyelik T.:
29 September 2006
|
Alıntı:
01 March 2007, 09:11 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
ama ben sevdiğimin ismini yazmadım bu durmda 10 kişişye göndermeme gerek yokkk :lol: :lol: