![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Yavaş Yavaş Ölüyorum Susun...susun lutfen susun..konusmayin.. Duymak istemiyorum hiçbirsey, gormekde istemiyorum, bakmak dokunmak aglamak konusmak..istemiyorum... Kosmak istiyorum delicesine..Arkama bakmadan kosmak... Ruzgari hissetmek istiyorum saçlarimda. Aciyi kalbimde... Sensizligi ise tum bedenimde.. Kaçmakmi.. Kosmakmi.. Susun konusmayin, birakin beni kendi halimde.. Birakin kosayim bilinmezlige dogru, aciya dogru, sensizlige dogru.. Bugun dahada agir geliyor hersey sanki, sensizlikte.. Benimi seviyorsun, bensizligimi..Bilmiyorum.. Farkindamisin ölüyorum ellerinde. Farkindamisin.. Sen öldürüyorsun beni.. Istemeden.. Belkide.. |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Yazılmış tüm sözlerin,şiirlerin,hikayelerin ötesinden
Sana haykırmak istediklerim wardı.. Çok istedim sana her seferinde anlatmayı... Ama öyle dolambaçlı yolların ardına saklı kalmıştı ki sewdan, Ne sözlerim yetişti ömrüne,, Ne kelimelerim warabildi gönlüne..! Bütün bu yaşanmış yalanların ardından İçimde ağlayan, Bedenimde kanayan, Özümde azap çeken bi "sen" hala war... Her nerede ne halt ediyosan bil... “ Gitmekle bitmiyor sewda....! ” |
![]() |
![]() |
Mesaj No:3 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
![]()
Sensizliğin Ertesi
Şimdi saat sensizliğin ertesi Alışmaya çalışıyorum yokluğuna; Yokluğun içimde büyük bir ürperti. İki damla yaş gözümde Sanki, sanki seni çağırırcasına Alışmışım bir tanem Olmuyor, olmuyor sensiz! Yapamıyorum Bir görsen şu halimi Aşkın aldı götürdü bütün benliğimi. Karşımda duran ayna bile, Bana, bana yalnız sensizliği yansıtıyor. Anla bir tanem seviyorum Söyle var mı daha ötesi? Sensizlik ölüm bana! Şimdi saat yokluğun ertesi Kahrediyor bu ayrılık içimi. Nefeslerin kesik kesik olmuş; İçimi çekercesine, Sanki, sanki her nefes alışımda sensizliği soluyorum. Olmuyor, olmuyor! Yapamıyorum sensiz. Göz yaşlarımla boğmaya çalışıyorum kendimi Ya sen, ya hiç dercesine. Anla bir tanem seviyorum, Ölesiye, ölesiye seviyorum, Söyle, var mı daha ötesi? Şimdi saat, ayrılığın ertesi Sensizlik büyük bir alev oldu içimde Ya sen söndürürsün bu alevi, Ya ölüm! Şimdi içimde kalan korku Bir Allah, birde sensizliğin korkusu! Anla bir tanem her şeyden vazgeçerim, Ama senden asla! Artık tek bir şey diyeceğim: Ya sen, ya sensizlik, Sensizlik ölüm bana!
Mesaj No:4 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Sırılsıklam yüreğim,
Ellerim ceplerimde, Tozlu yolların, Kırık kaldırımlarında, Yapayalnız dolaşırken, Hep sen varsın aklımda. Gizlerken göz yaşlarımı, Gecenin karanlığı, Ellerim koynumda, Dertleşirken ampulü geçmiş, Sokak lambalarıyla, Hep sen vardın yanımda. Uykusuz gecenin, Soğuk buz gibi sabahında, Alaca karanlığı parçalayan, Sabah güneşi gülümserken, Hep sen vardın aklımda. Ne yağan yağmur, Ne sırılsıklam olan bedenim, Nede altüst olan duygularım, Dindiremez gönlümdeki fırtınayı, Çünkü sen yoksun yanımda. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Yavaş metabolizma kilo aldırır | PESTEMAL | Beslenme ve Diyet | 0 | 12 March 2008 15:52 |
HABERİN YOK ÖLÜYORUM | igzuma | Şiir Bahçesi | 0 | 04 February 2007 17:58 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |