|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
![]() ASLA VAZGEÇMEDİM ASLA SEVDANDAN Kesilsem yemeden zehrolsa aşlar Gözümde hasretten aksa da yaşlar Bir selam vermeden uçsada kuşlar Asla vazgeçmedim asla sevdandan Peşinde gölgendim bak yıllar yılı Sanmaki gücendim yaktın bağrımı Sensiz hep dellendim aldın aklımı Asla vazgeçmedim asla sevdandan Ne dostluklar kurdum yıldızla ay'la Çöllerde mecnun'dum ne de sen leyla Çulu yok kulundum dilde duayla Asla vazgeçmedim asla sevdandan Neler çektim dünya elinden neler Her günüm bir rüya nerde gerçekler Şimdi bahar güya,soldu çiçekler Asla vazgeçmedim asla sevdandan
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Bir Kadin Asla Makyajsiz Yapamaz! | Silver | Güzellik ve Bakım | 0 | 12 January 2013 19:19 |
O KARA GÖZLERİN BAKMASIN ASLA | umut | Şiir Bahçesi | 3 | 24 June 2009 16:33 |
Bunu ona asla yapmayın! | PESTEMAL | Genel Astroloji-Fal Dünyası | 0 | 10 March 2008 11:41 |
Asla, Çünkü, Genellikle... | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 3 | 09 September 2006 23:55 |
UNUTAMAM ASLA | ihsan034 | Deneme & Düz Yazılar | 3 | 09 June 2006 15:24 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |