![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Sana Dair Askla yorulmus bedenım Sensızlıkten ısyanlarda suan Acılardan orulmus kaderım Sensızliğe haykırıslarda suan Yalnızlıktan yana cızılmıs kaderım Sensızlıkten busbutun acılar yumagında Hasretlerden yanaysa tum cektıklerım Senınle yasanan özlemlerdır cekeceklerım Duygularım alt ust olmus Sevgılerım param parça Aşklarım sende kaybolmus Sevdalarım sende son bulmus Son duragında sımdı yalnızlık Sensizlikle beklemekte Yasanmıslıkları yok saydın Bıtırdın her seyı bir kalemde |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
![]()
Çok güzel...
![]() SENSİZ BU ŞEHİRDE duygusuz yorgun sakinleştiricisi sıcak bir kahve olan bir akşam başlıyor şimdi sensiz bu şehirde uykusuz bir sabahtan alıyorum gücümü haykırıyorum sensizim bu şehirde yetecekti oysa sıcak buğusunda boğulmam gül kokusu teninde ve sana dokunmam olur olmaz bahanelerle üzerinde heyecan uyandıracak binbir ihtimal kurmam kuramam sensiz bu şehirde var olmam mucize sallanıyorum bir ünlem noktasında sensizim bu şehirde gel gör çok şey var bilmediğin viran olmuş bir beste ve yazılan nameler perişanlık yani özlem yani ve senden sonra her defasında aldatmak seni pişmanlık yani her mavi gecede farkederim bende hala çırpınan bir umut var sensiz bu şehirde defalarca vuslat için kement attım yol biçtim gel gör ki sensizim bu şehirde sanki bir hiçim bu şehirde... Baran BEDİRHANOĞLU
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
SANA, BANA ,VATANIMA, ÜLKEMIN INSANLARINA DAIR | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 21 August 2008 19:04 |
Aşk(a) Dair | YakupEMİR | Şiir Bahçesi | 0 | 29 March 2008 17:22 |
İlişkilere Dair! | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 2 | 09 October 2006 11:28 |
Hayata Dair.... | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 4 | 17 September 2006 17:13 |
Hayata Dair | REHA | Öyküler & Hikayeler | 3 | 24 April 2006 13:43 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |