|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() Ağlayan Gözlerime Yazdım Seni ağlayan gözlerime yazdım seni ağlayan ğöazlerime yazdim seni umutsuz geleceğime çizdim seni tek sen sevesin diye sakladım kendimi dönüp bakmadın bile umutsuz aşkım deli hayallerimi kapladın penbe dünyana kara mı ekledim yoksa ben suçmu ettim sevdiğim için aşkta gurur olmaz demiştin sevdiğim haykıramadım sevdiğim serseri olupta dağıtamadım o tatlı yüreğini suç bende sevmişim seni deli gibi ama yinede mutlu yinede umutluyum umut suzz aşkım
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
AĞLAYAN ÇAM (Himalaya Çamı) | umut | Bitkiler ve Özellikleri | 0 | 18 September 2011 15:11 |
Ayrılığı Suya Yazdım:( | PESTEMAL | Şiir Bahçesi | 2 | 14 September 2007 08:26 |
Seni Seviyorum:) | PESTEMAL | Animasyonlar ve Gifler | 4 | 25 September 2006 11:59 |
Bu şiiri sana yazdım | mirim61 | Deneme & Düz Yazılar | 11 | 29 May 2006 16:20 |
Şiirler Yazdım Gidişime | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 0 | 22 April 2006 20:45 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |