|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() EYLÜL BAKIŞLIM Baharda gelmedin yazda gelseydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Nasıl sevdiğimi sen de bilseydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Kaderimi baştan çizemez miydin Bu kördüğümü sen çözemez miydin Daha önceleri gelemez miydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Kaç gece terk ettim kaç sabah koştum Seninle doluydum sensiz bomboştum Geç olsa da aşkı sende bulmuştum Ah benim hazanım eylül bakışlım Kalbim sarıl diyor aklımsa bırak Gönlüm hep seninle ellerim uzak Sen yolun başında ben de son durak Ah benim hazanım eylül bakışlım.
Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Masal Gözlüm[/size]
Bir uçurum kenarında benim duygularım ama tam çizgide Atlamak mı aklımdan geçen yoksa orada durup tadına varmak mı Zaten tattığım herşey yarıda kalan İstanbul masalları gibi Sevmekle sevmemek arası bir şey yani durduğum çizgi İşte bu sensin uçurum çiçeği seni koklamak yürek işi. Kaldırıp da atamadığım, alıp da koyamadığım yasak gözlüm. Bir kaldırım taşı benim duygularım üstüne ayak basılan, Her gecenin ısısız karanlığında bile basıldığını sanan, Yağmurda ıslanan, ayazda donan, sıcakta eriyen sevdam, Her gün değişen her gün başka duyguyla yıkanan İşte bu sensin kaldırım çiçeği, etrafı tellerle çevrili. Kaldırıp da atamadığım, alıp da koyamadığım haram gözlüm. Bir orman gibi benim duygularım, her tarafı birbirine benzeyen, Kaybolmak mı aklımdan geçen yoksa çıkıp gitmek mi içinden Ben bu ormanda uçurtma uçurmaya çalışan küçük bir çocuk, Her köşesinden güneşin görünmesini bekleyen, İşte bu sensin yaban çiçeğim, dikenlerle büzülen, Kaldırıp da atamadığım, alıp da koyamadığım zehir gözlüm Bir yıldız sanki benim duygularım, aşk masallarına konu olan Çok uzakta olması mı beni üzen yoksa zıplayıp da dokunamam mı Aslında uzay bilimi, bence sevme sebebi ya da yalnızlığın yeri Bak bu benim yıldızım, uzaktan seyrettiğim hasretim İşte bu sensin yıldız çiçeğim, her gece parlayan Kaldırıp da atamadığım, alıp da koyamadığım uzak gözlüm Bir aşk masalı benim duygularım, sayfalarca aşk anlatan, Biri gönülden bakar sevdasına öteki aya, dağa, taşa diye başlayan Yazarı da yok ön sözü de, her sayfa her günümü yansıtan Bazen bitmesini istediğim, bitince üzüleceğim sevdam İşte bu sensin masal çiçeğim, sayfaların arasında saklanan Kaldırım da atamadığım, alıp da koyamadığım masal gözlüm Sultanahmet - 2004 Gökay Altunbaş
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
vayyy ablacığım süperrrr olmuşşş ellerine sağlık!!!
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
anafor bu şiiri hatırladınmı
![]() bu arada aramıza hoşgeldiniz :P
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
hoşbulduk canımmmmmmmm
Mesaj No:7 |
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
sağollll
![]()
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
TARİHTE BUGÜN NELER OLDU(19 EYLÜL) | umut | Tarihde bugün | 0 | 20 September 2011 12:15 |
TARİHTE BUGÜN NELER OLDU(18 EYLÜL) | umut | Tarihde bugün | 0 | 20 September 2011 12:13 |
TARİHTE BUGÜN NELER OLDU(17 EYLÜL) | umut | Tarihde bugün | 0 | 17 September 2011 13:09 |
EYLÜL | Papatyam | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 20 September 2006 09:55 |
Eylül'ü Sevmek (Yürek İster) | Papatyam | Şiir Bahçesi | 2 | 11 May 2006 20:02 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |