|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() bıkmış gibisin!!!! Gözlerin bir garip bakıyor bana Karsında yabancı görmüş gibisin Bir canla yaşarken ne oldu sana Araya duvarlar örmüş gibisin Nasılda korkmaya başladım senden Yüreğin bir şeyler gizliyor benden Sanki bu günün farkı var dünden Bu sevdadan artık bıkmış gibisin Nedir bu acelen kaçarcasına Elimden ansızın uçarcasına Bin parçaya bölüp saçarcasına Bu sevdayı artık yıkmış gibisin Bak yağmur başladı dönüştü sele Bu aşka ağlıyor gökyüzü bile Kulak ver ne olur döktüğüm dile Yanımda değilde gitmiş gibisin!!!!
Mesaj No:3 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]()
şiir çok sevdiğim bi abimin kendi yazdığı bi şiir ilginiz içinde teşekkür ediyorummm
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Kırk Yılda Bir Gibisin / Cezmi Ersöz | Papatyam | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 10 May 2006 16:39 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |