
|
|
|||||||
| Yemek Tarifleri Türk Mutfağının Nadide Yemek Tariflerini Bizlerle Paylaşmak İster Misiniz... |
| Seçenekler |
|
|
Mesaj No:1 |
|
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İSTANBUL
Yaş:63
|
KOL BÖREĞİ KOL BÖREĞİ Malzemeler: 300 gr. un 250 gr. kiyma 1 adet sogan ¼ demet maydanoz 1 yemek kasigi siviyag tuz, karabiber 1 yemek kasigi tereyag Yapilisi: 1- Sogani ayiklayip küb seklinde dograyin. Sivi yagda kavurun. Kiymayi ilave edip kavurmaya devam edin. Tuz ve karabiberle tatlandirin. Ince ince kiydiginiz maydanozu ekleyin. 2- Unu tuz ve su ile yogurup yumusak bir hamur elde edin. Oklava yardimiyla 1-2 mm kalinliginda açin. Hazirladiginiz yufkanin alt kismina malzemeyi koyup rulo seklinde sarin. Yagladiginiz firin tepsisine hamuru kivirarak döseyin. 1 yemek kasigi tereyagini eritip üzerine gezdirin. 200 derece isitilmis 40 dakika pisirin.
__________________
*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR ********** KALEGÜNEY |
|
|
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
||||
| Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
| PATATESLİ KOL BÖREĞİ | umut | Yemek Tarifleri | 0 | 10 June 2009 11:41 |
|
Tefekküre Davet Köşesi |
|
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |