| 

| 
	|||||||
| Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... | 
| Seçenekler | 
| 

| 
		Mesaj No:1 | 
| 

Durumu: 
Papatyam No :
 882 
Üyelik T.:
23 May 2006 
Arkadaşları:0 
 | 

ESTETİK MUCİZESİ :))))))         ESTETİK MUCİZESİ     ![]() Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldi mi?' Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var'. Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtuyor ve de göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi' daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor. Cennette Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla yaşayacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp beni öldürttün?' Azrail cevap veriyor: 'Kız, ben seni tanıyamadım.. '  ))

SEVMEK GÜZEL ŞEY SEVİLMEKTE ONUN KADAR 
			SEVİPTE SEVİLMEMEK ACIDIR ÖLÜM KADAR YALNIZLIK ALLAHA MAHSUSTUR HER CANLI BİR DOST ARAR TAŞIN KALBİ YOK AMA ONU DA YOSUNLAR SARAR  | 
| 

| 
| Bookmarks | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| 
			 | 
	||||
| Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları  | 
	Cevaplar | Son Mesajlar | 
| BİR KURAN MUCİZESİ: MISIR HÜKÜMDARLARININ ÜNVANLARI | umut | Çözüm Kuran Ahlakı | 0 | 23 August 2009 17:25 | 
| BİTKİLERDEKİ YARATILIŞ MUCİZESİ | umut | İman Delilleri | 0 | 07 October 2008 16:32 | 
| BİTKİLERDEKİ YARATILIŞ MUCİZESİ | umut | İman Delilleri | 0 | 07 October 2008 16:08 | 
| KARINCA MUCİZESİ | umut | İman Delilleri | 0 | 31 August 2008 14:30 | 
| TERMİT MUCİZESİ | umut | İman Delilleri | 0 | 09 July 2008 14:02 | 
| 
		 Tefekküre Davet Köşesi  | 
|
| 
	 Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın  |