|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Dostluk Ariyorsan Burda, Dostluk Ariyorsan Burda, Güven Ariyorsan Burda, Dürüstlük Ariyorsan Burda, Eger Yalanciysan Ve Üzmek Istiyorsan, Yukarda sag kösede X´e bas, CIKIS ORDA
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
gecenin karanlıgı
Gecenin zifiri karanlığına vurdum kendimi Bilinmeyen yollarda bilinmeyenlere kucak açtım Tek suçlusu sensin bu sevdanın Ne olurdu biraz sevseydin Engelleri yıkardım senin için , dağları delerdim,yolları aşar sana gelirdim Ne olurdu biraz sevseydin Güneş artık bir başka doğuyor kalbime,lanet ettim ben her şeye Sevmeyi bilemedin seni çok sevdim Ama sen beni hiç sevmedin Şimdi sen bu şiiri okurken bir sigara daha yakıcam derinden İçime öyle çekeceğim ki seni; anlasın kalbin sana olan sevgimi Yandım kor oldum uğruna ne olurdu beni biraz sevseydin yar Gecelerim gündüzlerime karıştı Yüzüm ay ışığında kayboldu Derdim biçareyken bin cefa oldu Merhem olamadın yarama, anlamadın Her zamanki gibi sustun bir anda İklimlerden baharı seçtim senin için Nisan ayı bizim sevdamız olacaktı Kim bilir belki de o ayda sevecektin beni Umutluydum kararlıydım ne olurdu biraz sevseydin Ne olurdu biraz tebessüm etseydin Çok şey mi istedim gözlerim karardı yüreğim deli gibiyken akıllandı Senin adın dua olurken dilimde yine sen olacaksın bütün şiirlerimde Ben şimdi kime ne diyim Kadere mi karşı geleyim Yoksa yağan yağmurlarda ıslanıp çaresiz bir şekilde yanına mı geleyim Söyle sevdiğim ne olurdu biraz sevseydin Ağlamaktan göz yaşlarım sel oldu Rüzgarlar dostum soğuk sokaklar sırdaşım oldu Beni biraz sevseydin ne olurdu Söyle sevdiğim beni biraz sevseydin ne olurdu Bu şiir sevmeyi bilipte sevemeyenlerin Aşkı bulupta kaybedenlerin dilidir. yarım kalan şiir bu yürek söz dinlemiyor. bilmiyor yasak bilmiyor günah.duygular hayallerde.gelmiyor dile.kalp hırçın karadeniz.haylaz bir çocuk.ismin kalbimde.gelmiyor dile.şimdi bu şiir yarım.gerisi mezarda biter.gelmiyorsa kaleme ismin.seni seviyorum diyemiyorsa dilim Vakit tamam seni terk ediyorum Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklık İncinen bir hayatın yarasıdır
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK MEVLÜT ABİ
![]() ![]() ÇOK GÜZEL Bİ ŞİİR PAYLAŞMIŞSIN BİZİMLE ![]() ![]() ![]() ![]() BİR İKİ MISRADA BEN KARALAYAYIM ![]() ... SEVGİYE HER ZAMAN FIRSAT VARDIR GÖRMELİ FIRSATLARI GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE GETİRMEZLER BU TÜR FIRSATLARI YAKANIIZDAN KİMSE TUTMAZ GEL YAP DİYE BUNLARI SEVİYORSAN EĞER YÜREĞİNİN SESİNE KULAK KABARTMALI ... pamukKALE 04/04/2008 17,14
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
slm bende yeniyim burda | melisdilan | Tanışma Platformu | 10 | 31 December 2008 02:55 |
Dostluk ipi | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 11 March 2008 14:49 |
DOSTLUK | mevlutgunes | Deneme & Düz Yazılar | 3 | 13 July 2006 11:57 |
dostluk | REHA | Deneme & Düz Yazılar | 2 | 21 April 2006 11:34 |
dostluk..... | CarpeDiem | Öyküler & Hikayeler | 6 | 05 March 2006 12:56 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |