|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Kahve Gözlüm KAHVE GÖZLÜM "Bir acı kahvenin kırk yıl hatırı varsa Senin kahve gözlerinin bin yıl hatırı var vefasızım" Yolumuz buraya kadarmış be kahve gözlüm Artık Tersine akan bir nehir gibi Yıkılmış bir şehir gibi Suya yazılmış bir şiir gibi Adımı unut Yalnızlığın boşluğunda Gecelerin loşluğunda Sensizliğin sonrasında Bil ki Beş para etmiyor umut Etmiyor be kahve gözlüm Yalan yanlış Kırık dökük yaşadık biz bu aşkı Erken emekli olduk biz bu sevdadan Biliyorsun Hep direkten döndü umutlarımız Hep kendi kalemize attık gollerimizi Ne acemi bahçıvanmışız meğer ikimiz Açmadan soldurduk güllerimizi Açmadan soldurduk be kahve gözlüm Şimdi yüreğim mutsuzluğun hedef tahtası Bir değirmen taşı gibi ezip geçtin yarınlarımı Sokaklara sığmıyor bu dev yalnızlığım Bu cumartesiler Bir gün beni öldürecek biliyorum Çığlık çığlığa şiirlerim yine de seni istiyor bana inat Ama son kurşun yemiş bu sevdaya Yetmiyor şımarık pişmanlıklar Yetmiyor be kahve gözlüm Bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçışlara bu gelgitlere Ömrümüze kesilmiş biletlere İsyanımdır bu acı acı gülüşüm Oysa Kaç kez sildim seni haritamdan Kaç kez mil çektim o kahve gözlere Gel gör ki Kendime bile geçmiyor artık sözüm İşte bir kürek mahkumu İşte bir yürek mahkumu Kapında yine Bitmedi bu kara sevda Bitmiyor be kahve gözlüm |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]()
melankoli kokan bir şiir
![]() bu arada aramıza hoş geldiniz.......
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
![]()
Kaç kez sildim seni haritamdan
Kaç kez mil çektim o kahve gözlere Gel gör ki Kendime bile geçmiyor artık sözüm İşte bir kürek mahkumu İşte bir yürek mahkumu Kapında yine Bitmedi bu kara sevda Bitmiyor be kahve gözlüm [size=18px]Süper bişey yaa teşekkürler...Bu arada avatardaki kişi çok korkunç bakıyo gözleri parlıyo yaa...[/size] |
![]() |
![]() |
Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Kaç kez sildim seni haritamdan
Kaç kez mil çektim o kahve gözlere Gel gör ki Kendime bile geçmiyor artık sözüm Mekansız çok güzel bir şiir kardeşim gönlüne sağlık yazılarının ve şiirlerinin devamını bekleriz...[/size]
Mesaj No:6 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Kızamıyorum ki sana...
Senden uzak olduğum zamanlarda bi boşluk olduğunu anlıyorum hayatımda... belki bi nefessin benim için... içime çekmeye doyamadığım... Sensiz buraların hiç tadı yok... Sen gittikten sonra soldu bütün güzel kokan çiçeklerim.. Renk renk açan papatyalarım... Boynu bükük kaldı sen giderken. Açmadı bir daha... Belki gelişinle yeşerecek tüm ağaçlar, renk renk açacak gonca güller... Baharı getirecek gönlüme... Yaşam sevinci getirecek gülüşün... Tekrar atmaya başlayacak pas tutmuş kalbim... Sensizlik acıtıyor canımı galiba... Gelmeyeceğini bile bile bir umutla bekliyorum... Bir daha asla geri dönüşünün olmadığını, belkide eski sevginin olmayacağını bildiğimdendir... Ne çare ki her şeyi bile bile atamıyorum seni kalbimden... Hadi gel...... Son kez.. Bendeki seni çıkartıp atmak için kalbimden... Bekliyorum... |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Karaciğere çay ve kahve | PESTEMAL | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 12 March 2008 12:19 |
TUZLU KAHVE | Nurbanu | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 04 July 2007 13:57 |
TUZLU KAHVE | cerenimo | Öyküler & Hikayeler | 4 | 23 May 2006 18:37 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |