|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() Ayrılıklar Zamansız Gelir ![]() AYRILIKLAR ZAMANSIZ GELİR :Ayrılık insanın en çok zorluk çektiği andır,bazı insanlar vardır 3-5 senelik aşkı 3-5 dakkada bitirecek kadar insafsız olabiliyorlar,aşık olmakta çok zor bişey bazı şeylerin kalbinizden kopup karşı tarafa gittiğinizi farkedersiniz ama bu çok sürmeden vefasızca kitapsızca harcanır,bu kişiler sevmeyi bilmiyorlardır aşk nedir bilmiyorlardır sevgiden anlamıyorlardır vefasızlık kalplerine işlemiştir,hiç bir şeyi kabullenemezler hep onların istedikleri olsun isterler dünyada tek kendilerini görüyorlar bunlar mutsuzluğun taa kendileridir Erkekler:Çok severler delicesini canlarını feda edecekcesine ama bunu karşı taraf hiç bir zaman anlayamaz,erkekler bazı şeyleri kafasında kurabilirler ve ileriyi düşüne bilirler ama karşı cins bunların hepsinin tersini düşünür,erkeklerin tek bir korktuğu şey vardır bu da karşı cinse en ufak bir zarar gelmesinden korkarlar onlara yeterince değer verirler ve karşı cinsi ailesindende ileri görürler ama bunu anlayamayanlar var bunlarda vicdansızın taa kendisidir Kızlar:çok severler delicesine canlarını feda edecekcesine ama bir kötü yanı var heveslerini alıncasıya kadar kızlar hiç bir zaman anlaşılamazlar sadece kendi istedikleri olsun isterler bir kötü yanlarıda bir kişiden bıktıkları zaman ondan kaçarlar ve tek çağreyi başkasıyla çıkmakta ararlar bunun onlara zararı olmaz karşı cinse zararı olur ama onlar bunuda anlayamazlar dert,çile,zorluk,güç bunların hepsi kızlardadır bunları karşı cinse yüklerler kısacası aşk kızlara göre bişey değil AŞK:Sonuna kadar sevmek ondan başkasını görmemek seviyorum diyerek haykıra bilmeli onun için ailesini silip atabilmeli gerekirse onun için ölümü göze alabilmeli onun için yaşamalı onun için düşünmeli ona zarar gelmesinden korkmalı acılarını sevincini onla yaşamalı her türlü dertlerini paylaşabilmeli kısacası SENİ SEVİYORUM diye haykırabilmeli... ALINTIDIR!
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1031
Üyelik T.:
28 November 2006
|
![]()
arkadaşım aslında bu yazdıkların kişiye göre degişir.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Hangi hastalığa karşı hangi yiyecekler iyi gelir? | PESTEMAL | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 20 March 2008 11:30 |
Hani bir an gelir | YakupEMİR | Şiir Bahçesi | 0 | 15 March 2008 12:41 |
Fıkralar..sabah sabah iyi gelir.. | mirim61 | Fıkra Diyarı | 10 | 08 June 2006 08:57 |
Zaman Gelir... | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 3 | 30 April 2006 21:08 |
Bana Sensizlik Ağir Gelir | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 4 | 13 April 2006 08:40 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |