|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() papatyam ailesine sitem mrb arkadaşlar uzun bir süredir bu sitedeydim güzel arakadaşlıklarımız oldu dün doğum günümdü saolsun sitde kimseler kutlamadı canınız sağolsun belki sizin için basit gelebilir ama benim için önemliydi dün nurullah beyede anlatmaya çalışmıştım ama anlamadı sanırım çok kırldım hepinize neyse artık bundan sonra burda olmayacağım kib size iyi sohbetler
Mesaj No:2 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Şerife önce doğum günün kutlu olsun. Valla hayatımda hiç doğum günümü kutlamadığımdan dolayı pek ilgi alanıma girmez doğrusu. Ama sitede gördüklerimin genelde kutlarım doğum gününü bu kim olursa olsun. Seni de görseydim kutlardım. Zaten ramazan dolayısı ilen siteye uğrayanlarda az. Gelselerde oruçlu kafayla onlarda göremezdi zannediyorum. Yine kutlu olsun doğum günün. Valla şerife en ufak bir kutlamama olayına kırılıyorsan olmaz yanlış yapıyorsun. Valla papatyam olarak biz yolumuza devam ediyoruz, ve kapımızda dostlara veya düşmanlara bile herkese açıktır. Herkes kapımızı çalmadan girebilir. Bizde "durmak yok yola devam, her şey PAPATYAM üyeleri için" ... Herkese saygılar sevgiler. Ramazanınız hayrola...
|
![]() |
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Şerife gerçekten çok üzgünüm. Malum ramazan ve bliyorsun siteye kimsede pek gelmiyor gerçekten dikkatimi çekmedi. Aslında bunlar mzeret değil ama sen bizim kusurumuza bakma ve gene bizimle kalmaya devam et. Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun.
![]() |
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
ARKADAŞIM ŞERİFE GİTME NE OLUR İYİKİ DOĞDUN İYİKİ SENİ TANIDIK
NURULLAHIN DEDİĞİ GİBİ DOĞUM GÜNÜN RAMAZAN-I ŞERİF AYINA DENKGERLMESİNDEN DOLAYI UNUTULMUŞ OLMASINDAN DOLAYI BENDE ÇOKTAN BERİ SİTEYE GİREMİYORDUM HEP HATA VERİYORDU DÜN KADİRGECESİNDE GİREBİLDİM ALALH UZUN ÖMÜRLER VERSİN
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Merhaba Papatyam | Y@vuz_£mr£ | Tanışma Platformu | 3 | 18 April 2010 12:55 |
Papatyam Dizisi | agasar | Yerli Diziler | 5 | 05 June 2009 11:50 |
merhaba papatyam | YakupEMİR | Tanışma Platformu | 21 | 13 January 2009 23:00 |
İnce Bir Sitem | PESTEMAL | Serbest Atış | 5 | 27 November 2006 11:35 |
Sitem | beliz | Yakılacak Şiirleriniz | 8 | 29 April 2006 00:48 |