|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() GÖZLERİNDEN BAŞLAR YOLCULUĞUM GÖZLERİNDEN BAŞLAR YOLCULUĞUM Gözlerinden Başlar Yolculuğum Göz göze gelince tutuşur yürek Benim baharlarım oradan başlar Hayellere dalmak neyime gerek Benim sevdalarım oradan başlar Adını anarken sabrım tükenir Sensizliğe isyan oradan başlar Kara sevdam dile düşer söylenir Benim deryalarım oradan başlar - Geceleri yanar gündüz sönersin Benim yangınlarım oradan başlar Dünyam olur etrafımda dönersin Benim sefalarım oradan başlar - Arada hasretlik varsa zor gelir Benim isyanlarım oradan başlar Seven insan dikenleri gül bilir Seni sevmek bende oradan başlar - Çevirme yüzünü bak gözlerime Benim tüm sözlerim oradan başlar Kabul ise eşlik et sözlerime Sevda yolculuğum oradan başlar - Dosteliyim bir kocaman çınarım Sana sevdalarım oradan başlar Sarmaşığım ben cananı sararım Benim vefalarım oradan başlar
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
VAZGEÇİYORUM GÖZLERİNDEN | igzuma | Şiir Bahçesi | 1 | 05 February 2008 08:30 |
her sabah seninle başlar | gozdem | Şiir Bahçesi | 0 | 18 August 2006 18:00 |
her sabah seninle başlar | gozdem | Şiir Bahçesi | 0 | 18 August 2006 17:56 |
Cesaretin Bittiği Yerde Esaret Başlar | MeLLiSSa | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 23 May 2006 08:55 |
Cesaretin Bittiği Yerde Esaret Başlar... | Papatyam | Deneme & Düz Yazılar | 3 | 17 May 2006 15:14 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |