|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() Pazarcı Muhabbetleri Pazarcı Muhabbetleri -------------------------------------------------------------------------------- -ablaa ablaa gel 1 milyon gel +kardeş siyahı yokmu bunun -yok abla hem boşwer siyahı bnu al 1 milyon +yok ben siyah istiorum kardeşim -ya abla yalvartcanmı al işte 1 milyon dioz... *kim bakıo buraya -ben bakıom buyrun *kaça bu? -10 ytl o *oo çokmuş -nesi çok abla gözünü seviyim bizde para kazanıoz dimi -bunu 5e ver alıyım +ohoo abla sende oldu olcak bedava satsaydık nie baırıomki ben burda -hadi kurtarır ver 5e gidiyim +yok abla kurtarsa dükkan senin ama olmas 5e -şişştt baaayaaan baksana buraya herşey 5ytl +burda güzel bişi yokki -nası yok baaayan bunlar çok moda bu sene herkes alıo +yok beenmedim -yaa ablacım sen al giy komşun çatlıcak walla öle güzel diorum sana anlamıon +gel gel buraya gel sosyete bunları giyinio gel!!!! *ortadoğu ve balkanların en kaliteli malı basya yerde bulamazsın almayan pişman olur... -bakarmısın kaça bu? +20lira ablacım -çok pahalı okadar param yok +abla al sen bi güzellik yapars 18 olsun sana -yok oda çok +abla kaç para vercen sen -ben 10 verirm +taam abla onun yanına 5 daha koy al git walla ama kimseye söleme -yok ayol 15te veremem +ya abla 12de anlaşalım işte bizde eve ekmek götürcez ayıp oluo artık -tamam koy poşete... (MUTLU SON)
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]()
Şerife Çok güzel yaaaaaaaaaaa, emeğine sağlık,
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |