|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() SENİ SEVDİĞİMİ KİMSEYE SÖYLEYEMEDİM ![]() SENİ SEVDİĞİMİ KİMSEYE SÖYLEYEMEDİM Seni Sevdiğimi kimseye söyleyemedim, Ben sustukça yüreğim konuştu, susturamadım. Yürüdüğüm yollarda hep adını sayıkladım, Ama ne kendime, ne de başkasına duyuramadım... Seni gözlerimde, aynaya bakarken gördüm, Gülümsüyordun aynada yalnız bana göründün, Sırrın çözüldüğü anlarımızın hayaliyle, Resmini çizdim aynaya, ressamlığa soyundum. Seni yaz'a anlattım, sıcaklığından nasiplensin diye, Soğuk geceler üşütmesin beni, ol bana hediye Yalnızlık hissetmedim, yastığıma sarılırken sen diye Sen geldin diye gözyaşlarımı gömdüm maziye Seni bende gizlediğimi sana bile söyleyemedim, Böylesine ağır bir yük olacağını bilemedim, Taşıyamadım, bilseydim yarımı sana verirdim, Alır mıydın? Adı bende saklı sevdiğim... Seni sevdiğimi kimseye söyleyemedim, gizledim, O şirin bakışlarını çok, ama çok özledim, Sen de beni özledin mi? adı saklı sevdiğim, Adını kimseye söyleyemediğim yasaklım benim. Beyza CAN
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
...........SENİ SE-Vİ-YO-RUM......... | cerenimo | Deneme & Düz Yazılar | 7 | 03 August 2007 08:24 |
SENİ SAKLAYACAĞIM | pamukKALE | Şiir Bahçesi | 1 | 12 February 2007 12:14 |
SEVMİŞTİM SENİ!!! | gozdem | Yakılacak Şiirleriniz | 0 | 16 August 2006 17:01 |
SENİ SEVİYORUM... | ceylan | Yakılacak Şiirleriniz | 1 | 12 July 2006 15:25 |
YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR. | gebzelim | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 28 April 2006 12:06 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |