|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() HABERİN YOK ÖLÜYORUM HABERİN YOK ÖLÜYORUM Bir nefes kadar yakınken bana O kadar da uzaktın ki Gözlerine bile bakamadım Başımı öne eğdim sadece Sustum -sustum Sana mutlu gözükmeye çalışırken İçimde fırtınalar kopuyordu Aklımda o kadar çok şey vardı ki Diyemedim... Kelimeler dizildi boğazıma Sen gülücükler atarken Ben ağlıyordum Seni nasıl sevdiğimi bir anlasan Bu aşk nereye kadar gider bilmiyorum Sonuna kadar dayanmaya hazırım Yeter ki sen ol yanımda Beni yalnız bırakma Biliyorum bitecek bu aşk Biten güzel her şey gibi Ama ben seni her zaman seveceğim Belki ellerini başkası tutacak Gözlerine başkası bakacak Ama ben yinede seni seveceğim Sen yanımda olmayacaksın Ben sen diye boşluğu kucaklayacağım Gözlerimden yaşlar süzülecek Umutlarımı çok taze tüketeceğim Ama yine de seni seveceğim Gece gözlü sevdiğim Seninleyken sensizliği yaşamak Bana ölüm gibi Sen yoksan ben yokum Bunu bilmelisin Seni sevmek benim ilacım Resmine bakarken göz yaşı döküyorum Sen rahat -rahat uyurken Haberin yok ölüyorum
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Yavaş Yavaş Ölüyorum | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 3 | 20 April 2006 22:22 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |