|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
960
Üyelik T.:
20 September 2006
Arkadaşları:0
![]() İHTİYACIM YOK...... ihtiyacım yok... Bu aşk ölmüş, salası da okunmuş Ateş sönmüş, küle ihtiyacım yok Duvağına yaban eller dokunmuş Kirletilmiş tüle ihtiyacım yok… Çiğdemken dağımda, gülken bağımda Kararttın ömrümü gençlik çağımda Yerin mi kaldı ki aşk otağımda ? Ne çiğdem, ne güle ihtiyacım yok… Bunca zaman neler geldi başına ? Bakmadı mı kimse gözün yaşına ? Tut elimden deme boşu boşuna Ele değen ele, ihtiyacım yok… Utanmadan sundun zehri kabıyla Kıvrandım ayrılık ıstırabıyla Sevdanın sazında, dert mızrabıyla Titremeyen tele ihtiyacım yok… Ne yüzle bana dön diyorsun şimdi Düşün bir terk edip gittiğin kimdi ? Bu yürek seni bir sözünle gömdü Bitti diyen dile ihtiyacım yok… Musalla taşına konsa bedenim Sen olma başımda dua edenim Öyle bir sen var ki içimde benim.. Artık sana bile ihtiyacım yok… .......................
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
GÖZLERİNE İHTİYACIM VAR | cerenimo | Öyküler & Hikayeler | 0 | 11 May 2006 15:34 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |