|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]() Kaçtım/Saklandım/Islandım [size=18px]Kaçtım… Kendimden gelen haykırışları duymamak için.. sessizliğin içindeki sesleri, karanlığın içindeki yüzleri görmemek için.. kaçtım… Baktım… Geriye dönüp baktığımda yitik bir kentin kayıp bir düş’ü oldum… düşlerimin griliğinde kendime baktım.. sisli ve yağmurlu bir havada İstanbul’a bakar gibi baktım… Saklandım… Tüm kelimelerimi yanıma alıp saklandım.. cümlelerimin beni terk etmesine izin verdim… kilitli bir kapının ardında herkesten ve her şeyden saklandım… Islandım… Yağan yağmurlar altında şemsiyesiz saatlerce dolaştım… ıslandım… yağmurla birlikte yağdım avuçlarına… yağmurla ıslandım… Sustum… Tüm şiirleri, şarkıları sözsüz bestesiz bıraktım… cümlelerimi anlamsız, kelimelerimi çırılçıplak yalnız bıraktım… sustum… Döndüm.. Buz tutmuş düşlerim, yaban kalmış gülümseyişlerimle… eksik kalan günlerimle yaşanmamış yarınlarıma döndüm… Kaçarken baktığımda saklanan benliğimin yağmurda ıslanışını susmaların ardından gördüm… ve dünüme bu günüme yarınıma döndüm…. [/size]
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
![]()
[size=18px]Değerli Ablam, hep bıraktığım gibisin yine. Özlemişim...
yazı da avatarın da süper biliyon mu?[/size] Kaçtım… Kendimden gelen haykırışları duymamak için.. sessizliğin içindeki sesleri, karanlığın içindeki yüzleri görmemek için.. kaçtım… |
![]() |
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
[size=18px]Ellerine sağlık Şahika, hoşgeldin Nihale...
![]()
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
![]()
Kaybolsam...Yıldızlar beni yanlarına alır mı,saklansam yanlarına
Peki ya bulutlar,onlar da mı beni saklamaz... Ben kaybolmak istiyorum Kaybolmak,yok olmak,olmamak.....[size=18px][/size] ![]()
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
[size=18px]eski dostları görmek ne güzel hele nihale seni görünce tebessüm ettim tüm içtenliğimle.........evet yine aynıyım sadık vaziyette sitemden ayrılmadım...biz bu yola gönül verdik aynen devam edeceğiz...dilerimki tüm papatyam aileside gönül verenlerden olur.az olsun öz olsun temiz pak insan olsun...hoşgeldin sefalar getirdin[/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |