|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() Özlüyorum Seniiiiii.....! ![]() [size=18px] Anlamıyorsun başına gelmeyince Bilemiyorsun sevmediğin zaman, özlemin ne olduğunu Nefes alıyorsun, özlüyorsun Yatıyorsun, kalkıyorsun Özlüyorsun! Aşkın içine hasreti koyuyorsun Ve böyle yaşıyorsun En güzel hayalleri Özlüyorum! Sensizliğin içinde senle yaşıyorum özlemi Bardağıma koyup yudum yudum içiyorum seni Bazen rüyalarıma alıp götürüyorum bazen de şiirimin içine hapsediyorum En çok da sevdiğim denizlere koyuyorum yüreğini Ne yaparsam yapayım Yine de özlüyorum seni! [/size]
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
![]()
[size=18px] Bazen bir damla damlar gözlerimden yüreğime
Ve bazen sinsi bir alevde yanar yüreyin İşte o an susarsın...? Susmak istemesende susturur ağlamışlıkların Ve tüm yaşanmışlıklarını unutursun Unutmak istemediğin her ne varsa unutursun bir anda... Gülmek istediğinde bir bıçak saplanır yüreğinin tam ortasına Ayrılıktan arta kalan bir bu acıdır yüreğime Ve sadece göz yaşlarında kaybolan gemiye benzer yüreğim Ve el deydiğinde kanayan yaraya... Okyanus dibindeki inciye benzer yüreğim Her batışında, sabahı bekleyen güneşe benzer Ve sandala Benzer...? Her kürek çekişinde bir adım daha atarsın hatıralara Hatırlamak istemediğin her ne varsa hatırlarsın Bilmek istersin aşk'a dair her şeyi Ve sonra bildiklerinde utanırsın... Gonca bir güle benzer yüreğim... Her yağmur damlasında var olduğunu anlarsın Anlamadığın ne varsa, anlamak istersin daha sonra Çünkü anlamışlıklarında boğolursun, kahpece... Issız çöllerdeki, küçük göle benzer yüreğim Her yudum çekişinde toprağın Bir buket can daha veriyorum Çünkü kanıyorum Her kan damlasında biraz daha eriyorum Ve gidiyorum... Yamurların götürdüğü yere Hazan rüzgarlarının esmediği baharlara gidiyorum Ve bir sevda sokağı düşlüyorum, rüyalarımda Mutluluğa dair her ne varsa... Hepsinden bir parçada ben istiyorum [/size]
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
955
Üyelik T.:
09 September 2006
![]()
çok güzel paylaşımlar ellerinize sağlık arkadaşlar
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |