![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]() ANONİM SOZLER [size=18px]Tarlada ekinim var deme ambara girmeyince, Sadık bir dostum var deme başına bir hal gelmeyince, Hayırlı evladım var deme el koynuna girmeyince, Vefakar karım var deme yok günü görmeyince, Ağustostan sonra ekilen darıdan, Bal vermeyen arıdan, Kocasından sonra kalkan karıdan, Haram kazanılan paradan HAYIR GELMEZ!!!!!!!! Zengini fakir eden hayırsız evlattır, Memuru fakir eden süslü avrattır, Fakiri fakir eden kuru inattır, Çok acıma acınacak hale gelirsin......[/size]
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
![]()
[size=18px] Hep merak etmiştim bu sözleri kim söylemiştir diye
![]() ![]() Aerık biliyorum kimin söylediğin...... :wink: :wink: Yüreğine sağlık KARDEŞ...![/size]
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
![]()
[size=18px]bu nasıl şükran heheh........
V8 'i yolda, kızı kolda severim! Kız dediğin taktın mı kola yakışmalı, çaktınmı duvara yapışmalı! Ela gözlümün nazına, hastayım fordun aragazına! Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım; Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyosun! Gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta! Şöför dediler, kızı vermediler! Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2. vitesi Kolla beni şerit değiştiriyorum Mazda NaMAZDA Rampada geçme beni düzlükte işin yaş oğlumm Baktım araba kıyak, karı da kıyak, dedim ne ayak! Alırsın Skoda, kalırsın yolda Alırsın Chevrolet, yuvarlanırsın şarampole Aldım Peugeot, oldum peuzeot Ceketi atarım asvalta yatarım Bir kavanoz reçel bunlarda geçer Alem bana ben sana hasta[/size]
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Ağustostan sonra ekilen darıdan,
Bal vermeyen arıdan, Kocasından sonra kalkan karıdan, Haram kazanılan paradan HAYIR GELMEZ!!!!!!!! Helalllllllllll kıssssss...:-))))))
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
ilginc sozler | mirim61 | Gülmece | 1 | 21 August 2006 14:27 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |