![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
926
Üyelik T.:
16 August 2006
Arkadaşları:0
![]() umut dunyası Degerliydi yasamak gezmek eglenmek istedigini yapmak Mutlu adım diye atılan kısacık zevkler su ustunde kalan bir parca kagıttan ibaret olan Serefin adaletin yerlerde gezdigi amacsız bekleyisler Degerliydi elbet sevmek bir hic ugruna sadece adı olan gerisi yalan ve camur olan Heyecan vericiydi bakıslar sevilipte bir ucurtma gibi goklerde gezmek Yagmurun sesindeydi tınılar semsiyenin altındaydı umutlar Duvarlarda yazılıydı asklar boyası kavlamıs rengi solmus sokaklarda Gozlerin icindeydi hayaller avuclarda sımsıkı duran oturuslarda Bir cocugun aglarken damlayan gozyasındaydı sevincler huzunler Ama bilemezlerdi bes para etmez oyunların sadece tuzak oldugunu Bilemezlerdi mezarın altında yatanların kanında oldugunu can vermenin. Damarlarda oldugunu direnisin bilemezlerdi. Bir caresizlik ekilmisti topraga susuz ve kimsesiz Ne geleni var ne de gideni sadece ona gulumseyen bir bulut. Olamazdı tabi cunku onlar bir yasayısta olumu secmislerdi Etsiz kemiksiz bombos sadece bir ruhu olan. Tek birseyi bilirlerdi bakıldıgında guclu gozukmek ama o guc bir kaybolustu Bir gidisti bir bosveristi banamısın dercesine karsı cıkmaktı hayata. Karsı cıkan hayat oldu ve susan onlar onlar sussada anılar konusacak zamanlar yasayacak Onların yerine hemde her anı dolu ve herkesle olan.
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]()
Söyle arkadaş isyankar halin nedir
Hep şikayet ediyorsun isteğin nedir Kırgınsın kendine,dertin nedir Çok bitkinsin ızdırap cektiren nedir Benim hayatım gecti ekmek soğanla Uzandım bıktım , bunları yaza yaza Yazargen bunları ağrı düştü kalbime Halimden bellidir benzemem akideye Genç yaşta iyice piştim, olgunlaştım Ezile ezile kürdana benzedim Bir aşk için diyar diyar gezdim Kime sorayım ki benim makamım nedir Bende ben var ancak beni ben bilirim. Ancak kendimi ben kendime söylerim. Yalan dünyadır kendine dert etme Düşüntükce düşersin( isyankarlığa
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
bunuda yaz umut | rainman | Trabzonspor | 0 | 29 October 2015 17:27 |
Bu Kez Umut Yok! | maçkalı61 | Trabzonspor | 0 | 11 October 2010 12:00 |
UMUT... | u2s | Öyküler & Hikayeler | 2 | 12 February 2007 12:19 |
UMUT YILDIZIM... | cerenimo | Deneme & Düz Yazılar | 11 | 23 January 2007 12:05 |
umut | ihsan034 | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 12 June 2006 12:41 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |