|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Karşı cinsle Tanışma Çabaları merhaba, daha once tani$madik ama bu tani$mamiza nasil engel olabilir dunyanin bile giderek kureselle$tigi bir donemde? - ha? + yani diyorum ki pekos bill nasil da dovdu o kizilderilileri helal olsun vallahi. - ya bu sacma laflarla bir yere varmayi umuyor musun cidden? + ba$ka onerilerin varsa dinlemeye hazirim ? - deminden beri bakışıyoruz, bakışmak mı istiosun tanışmak mı? - bakışmak - şu köşeye git ve beni ordan izle o zaman. pardon, meraba, cengizi tanıyor musunuz acaba? -?! hmm, bir düşüneyim... sanırım tanımıyorum. -peki, o zaman tanışalım ben cengiz. sizin isminiz? sigara icmeye cikan erkek, uzun sure kestigi kiza en sonunda uzaktan gulumseyerek seslenir: e - merhaba k - ... (suratini cevirir gider) e - (kizin arkasindan) yersin i$te boyle merhabayi (sigaradan bir nefes daha alir, arkada$lar yarilmi$tir) -meraba dünyalı biz dostuz. -aferim. :lol: :lol: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Kolestrole karşı ceviz | PESTEMAL | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 20 March 2008 11:42 |
Varise karşı öneriler | PESTEMAL | Sağlık ve Hastalıklar | 0 | 18 March 2008 12:48 |
Prostata karşı nar suyu! | PESTEMAL | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 18 March 2008 12:32 |
Hastalıklara karşı limon | PESTEMAL | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 12 March 2008 12:32 |
Hipertansiyona karşı egzersiz | PESTEMAL | Sağlık ve Hastalıklar | 0 | 11 March 2008 14:46 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |