|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
824
Üyelik T.:
06 April 2006
Arkadaşları:0
|
![]() KORKMUYORUM SENİ SEVMEKTEN Korkmuyorum Seni Sevmekten Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum. İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, Seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni. Ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için. Seni her şey için seviyorum. Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce. Ben seni en çok Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Beş bin yaşındaki bu dünyada Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için. Ellerini seviyorum tanrıya açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığında. Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her kibrit çaktığımda Alevin içinde seni görmeyi seviyorum. Her sigara yaktığımda Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum. Her bana baktığında O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatımda Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda. Kalbimi seviyorum seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, senin ruhuna Bu kadar yakın diye. Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluluğumu seviyorum. Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan herşeyi Sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Seni seviyorum. [size=18px][/size]
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK FİSUN
![]() ... En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum. ... GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ŞİİRİ PAYLAŞMIŞSIN BİZİMLE TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN FİSUN ![]()
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
965
Üyelik T.:
22 September 2006
|
![]()
[size=18px] Bir sessiz geceydi..
Zaman beklemedeydi. Bir ben vardım bir de ayak seslerim. öylesine sevmiştim derdi...... Gecenin hoyratlığına bırakmışken kendimi Göz kırpan bir yıldızda buldum seni öyle süzülüverdin ki kalbime sessiz. öylesine ağlayan bir yıldız gibi......... Ayışığında soludum ben seni. İliklerime kadar çektim nefesimi. Başımı kaldırıp gökyüzüne. Adını yazdım güneşin doğduğu yere........ Bir sessiz geceydi. Zaman beklemedeydi. Ben bıraktım kendimi. Cellat boynundan vurdu...yüreğimi...[/size]
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
967
Üyelik T.:
29 September 2006
Memleket:bakırköy ruh ve sinir haslıkları şehri
|
![]()
konuyu lehıme cevıreyım hahahahahahaha
kımın arkadası paylaşcak tabeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
967
Üyelik T.:
29 September 2006
Memleket:bakırköy ruh ve sinir haslıkları şehri
|
![]()
konuyu lehıme cevıreyım hahahahahahaha
kımın arkadası paylaşcak tabeeeee :lol: :lol:
Mesaj No:6 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
[size=18px]Çok güzel Fisun, eline gönlüne sağlık. Diğer arkadaşlarında çok güzel paylaştığınız için hepinize tşk. :wink: [/size]
Mesaj No:7 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Ben sana olan sevgimi yazan
Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan herşeyi Sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Seni seviyorum. Mükemmel Sevgi çok üstün bir duygu, değil mi? Fisun, Gerçek hoş tekrar eline yüreğine sağlık.. :wink:
Mesaj No:8 |
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
![]()
[size=18px]Arşın Altında Bir Düğün
Hiç yüzünü görmeden âşık oldunuz mu birine? Ezelde âşık olmuşum sadece bir isme... " Bu nasıl iştir ?! " demeyin... Ben de bilmiyorum, ama oldu işte!.. Her an şaşılacak işler olmuyor mu yerde ve gökte?.. Bir ismin peşinde koştum durdum yıllarca ümitsizce... Acaba kimdir, bilir miyim, yüzünü görür müyüm? diye... Ansızın karşılaşıverdim O'nunla zamanın bir yerinde... Yer ve gökte ararken Öz'de buldum, Sen'de ararken Ben'de buldum derler ya, İşte öylesine... Meğer ne de güzelmiş O Gül yüzün... Ey benim nazlı yarim, sevda çiçeğim, aşk bahçem... Öyle bakma! O bakışın bir hançer, canım Kudret elinde... Ne yana dönsem, sadece Sen ! Yalnız Sen ! Mecnûnum, aşkından olmuşum bir divâne... Bir varmış, Bir yokmuş, evvel zaman içinde, zaman hayal içinde Hani o vakitler çağırmıştın beni, gönülden sessiz ve gizlice ?.. " Çiçeği dalından kim kopardı, seni BEN'den kim ayırdı ? Ben Gül'üm, sen bülbül, dön gel yine BEN'im ol ! " diye... Gelmez miyim Yâr, Belî ! elbette ! elbette ! İşte o gün bir yemin ettim ilâhi aşkımız üstüne... Sözleştik O Arşın altında BİR'leşmek üzere... Vakit o vakit, bugün neş'e var, aşk var evimizde... Düğün dernek kuruldu Gül bahçemizde... Melekler koşuşuyor bir telaş, pür telaş içinde.. Bir o yana, bir bu yana, hepsi de delicesine... En güzel ilâhiler söylenirken o yüksek burçlarımda... Güneş, ay ve yıldızlar raks eder semalarımda... Bir bir çıkarıp attım o eski elbiselerimi de... Kuğular gibiyim bembeyaz gelinliğimle... İnciler taktılar sırma saçımın örgüsüne, Sürmeler çektiler gözümün kısırdöngüsüne, Gül suları serptiler aşkınla yanan şu zavallı göğsüme, Hûriler kan kırmızı bir şerbet verdiler elime, Taze gül yaprakları da dökülmüş üstüne... Mikâil tatlı bir meltem estiriyor başımda yine... Cebrâil hayretten secde etmiş, çok şaşkın bu işe, Ömründe hiç böyle aşk görmemiş mi ne?!.. İşte duyuyorum defler çalınıyor bir yerlerde, Sevdiğim sesleniyor, '' Bir AN'da, ansızın geliver ! '' diye... Ne duruyorsun İsrâfil, artık şu Sûr'a üfle! Varsın kıyamet kopsun külliyen alemde, bundan kime ne? Aşk ile BİR olacağız, kâinat duysun ezelden ebede... İşiten, gören, bilen herkes dâvetli bu düğüne... Selâmu aleykum Azrail ! Çok sevindim seni gördüğüme... Hazırım, gidelim... Örtün artık şu duvağı yüzüme! [/size] _ALINTI__
Mesaj No:9 |
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
![]()
Kaçmaya çalıştığın gerçek,
Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten Senin gülüşünü seviyorum. kız sen de neler de varmış, helal sana cicişko...........[size=18px][/size]
Mesaj No:10 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
onun internet hocası kim onu öğrende bi mirimcik cik cik :twisted:
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Sevmekten Ne Zaman Vazgeçtim. | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 03 October 2010 14:42 |
SEVMEKTEN KORKUYORUM | YakupEMİR | Şiir Bahçesi | 0 | 13 March 2008 21:06 |
SENİ SEVMEKTEN KORKUYORUM | igzuma | Şiir Bahçesi | 0 | 28 November 2007 09:45 |
SENİ SEVMEKTEN YORULMADIMM | nefesim | Yakılacak Mektuplarınız | 1 | 18 May 2006 11:05 |
Korkmuyorum Sevmekten.... | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 1 | 13 May 2006 21:03 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |