|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() SALAK SEVGİLİ TABİRLERİ SALAK SEVGİLİ TABİRLERİ 1.tatlım kıymaklım 2.balim bogregim 3.maymunum 4.aşkısı 5.hayatimin merkezi uf chok kotu 6.90 kilo birine "minik kuşum" 7.balım,peteem,askım,cıcıkom,yavrum... 8.-finduk-fistuk seklinde atısma biçimindeki sevgi gösterisi 9.ilk 3 ay bi tanem 3-6 ay canım 6-12 ay kurbaga-$empanze-maymun-e$$ek vs. 12 ay sonrasi salak sevgilim , denyocum , geri zekali guzelim 16.çokoprensim.. 17.minik tav$ancığım,küçük tur$um,sevimli ponponum.. 18.karitom!!!!! kocitom!!!!! ankh !!!!! ne salak demi! 19.tırtıl tıvtıv 20.şirinlik namına.. sefkilim, ecişim, bicüşüm.. 21.cücüğüm 28.kukiskom cukiskom 29.tosunum... 30.akşam gün batımındaki sinek vızıltım, kuru fasülyeden sonraki karbon bileşimim, gözümdeki çapağım, ekmek kuyruğundaki ekmeğim, çayırdaki böceğim, el emeğim gözüm kaşım, sabahları esen soğuk rüzgarım... 31.bombam!! 10.sevgi kelebeğim 11.findikfayem.. 12.erkeğim yiğidim kodu mu oturtanım ... karım avradım cigerim malım bokum püsürüm... bu tür sözcüklerin max bi ay kullanım ömrü var... 13.can can,tawsanım!bobo! 14.hayatimin anlamikoca kichli sevgilim 15.deli yüreklim (tutamıycam hiohaoahahoahoahoaha) 22.yavruşum, koca popolum, şebeğim, çapkıııın... 23.şimdiye kadar daha salağı bulunamamış olan "alocum".. 24.darlingciğim.. 25.sex abidem al yazmalım selvi boylum 26.kukum mumum zuzum aptal laflarlardır.. 27.kıymetlim..
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]()
[size=18px] Bu Sözler kimler tarafından kimin için söylemiş yaaaa...!
Hangi Edebiyat türüne giriyor...? Halk Edebiyatı mı.? Divan Edebiyatı mı.? Paylaşımım için teşekkürler... öğrenmiş olduk. ![]() ![]()
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
ELVEDA SEVGİLİ | igzuma | Yakılacak Mektuplarınız | 1 | 12 September 2007 10:33 |
Salak Sevgili Tabirleri... | Papatyam | Gülmece | 2 | 16 May 2006 15:30 |
CAN SEVGİLİ | artemis | Yakılacak Şiirleriniz | 1 | 09 May 2006 09:34 |
EY MEDENİYET SÜTÜ İÇEN SEVGİLİ | PESTEMAL | Şiir Bahçesi | 6 | 09 March 2006 14:09 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |