|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() OYSA LİMAN ÇOKTU,SUDA Ben ne kadar yalancıydım seni severken,ne kadar acımasız. Belki bir umut sandım seni,belkide bir hayal. Sonra sığındım sana,yasladım başımı omzuna, Oysa liman çoktu suda... Penceremden baktım hep,gecenin en kör yüzüne,rüzgarlarla konuştum en yorgun halimle. Sonra sığındım sana, yine hayaline. Oysa liman çoktu,suda Ben seni çok sevdim ne kadarda yalan olsa. Oysa liman çoktu,suda Ama ya sen; umulmaz umutlarımın sevdası, ama ya sen...
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
sevdimi sevmedimi sevdiyse niye yalan hımmm demek sevmedi ama sevmiş gibi yaptı karşı tarafın gönlü hoş olsun diye seni sevdimmi dedi iyide nasıl dedi...bunun yalanı mı olur sevdi yada sevmedi....kafam karıştı vesselam.......
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
![]()
yüreğine sağlık paylaşım için tşk
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
BAZI İNSANLAR BAKARLAR FAKAT GÖRMEZLER. OYSA DÜŞÜNEN İNSANLAR APAÇIK OLAN GERÇEK | umut | Çözüm Kuran Ahlakı | 0 | 17 January 2009 12:21 |
OYSA BEN | ihsan034 | Gülmece | 8 | 06 June 2006 10:42 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |