|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
Arkadaşları:0
![]() Sen beni kaybettinnnn [size=18px]ben seni kaybetmeden sen kendini kaybettin ve harbettim bugün yine içimdeki şeytanımla hayran oldum kendime, tabi ki büyük yalan yaylan oğlum dediler bende çekip gittim. bu gece karanlık, tabi ki kafam güzel dün gece düşündüm, lm pakedim elimde üç kuruşluk sermayemle aldığım bi’ sigara bizde aradık bir ara birini keşke bulmasaydık çok sağlam bu sigara be keşke sarmasaydık eve dönüş param yok keşke vodka almasayadık. aramasaydın beni be keşke gitmedim ki bi’ yere.. yüzünü istemem be, sakın gelme bu yere hainsin be biliyorum sakın yüzüme gülme bi’ kere söyledim be defol bi daha geriye gelme. bu gece karanlık. kin tutmak maharet[/size]
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
Arkadaşları:0
![]()
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK MİRİM61
![]() PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ![]() Kelimeler emrinde olsun hiç biri kaçmasın yazarken Mısralar kölen olsun o güzelim kıtaları oluştururken yüreğin gülemsesin kalbin ferahlasın düşünürken yolun açık olsun sen gökkuşağını gönlünde seyrederken pamukKALE 29/05/2006 09,59
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Tut Oruç Tut Beni | PESTEMAL | Dini Sohbetler | 1 | 11 October 2006 11:17 |
Sev Beni.... | PESTEMAL | Şiir Bahçesi | 7 | 11 September 2006 21:25 |
yak beni | gozdem | Şiir Bahçesi | 0 | 18 August 2006 17:51 |
Uçur Beni | PESTEMAL | Şiir Bahçesi | 1 | 14 July 2006 09:07 |