![]() |
Mesaj No:1 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]() Biliyormusun ? Biliyor musun, yine bu kentin sokaklari ıslak. Bulutlar ağlıyor, bense onlara eşlik ediyorum. Ağladığımı kimseler fark etmiyor. Sırılsıklamım ve en çocuk halimle üşüyorum... Böyle bir yağmurlu gecede çıkıp gelmiştin. O andan sonra yüreğime sakladım, her solukta duyabilmek için seni. Başımız yoktu bizim, sonumuz da olmayacak. Bir anda başladık. Dokunan kadar dokunulanın da sarsıldığı o an boyunca yaşadık seninle aşkın tüm evrelerini; tüm umudunu, şefkatini ve fırtınalarını. Tek bir dokunuşta bir büyük sırrı paylaşarak yaşadik o muhteşem kavuşmayı ve hemen ardından kahreden o ayrılığı. Ben sana yenik düştüm... Sensizlik çok kalabalık geliyor yüreğime; taşıyamıyorum. Öyle birşey ki bu; yağmurlarla birlikte ağlıyorum sana, bana... Yüreğime katıyorum seni katabildiğim kadar. Ruhum bembeyaz perdenin arasından sıyrılıp senin karmakarışık hayalinle dolaşiyor sensiz gecelerimde. O zifiri karanlıkta dualar ediyorum. Kendime bile dilemediğim dileklerle sürüyorum seni aydınlığa. Tükenmiyecektik... Tükenmiyecektim... Boğazım düğüm düğüm. Bu öyle birşey ki; acılarin en kahırlısı. Ve ben kahroluyorum.. Söylesene. Sen benden Vazgeçebildin mi? Oysa derdim ki; benim kırılgandır umutlarım... Biliyorum ki uzağa atarım yakınıma düşersin... Bu kadar yakınıma düşeceğini nerden bilirdim. Ve bil ki çok sevdim seni kisa bir zamanda; bu lanet olasi mesafelere inat... |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
|
![]()
can pınarından kanarken yüreğim gökçek sevdalara doğru bir ışık yaktı aşığın dilinde bir gurbet türküsüydü benim sevdam en ücra diyarlarda bir sürgündü benim sevdalı yüreğim her yantoz duman olsada sevda sınır tanırmı ki dağlsarda yaralı sinemi ordular kurup yürüselerde üzerime ben sevdamdan vazgeçmem vazgeçemem bu böyle biline
en deli poyrazlar eserken sabahın seherinde çılgın bir sabahı düşlerdi yüreğim kırsalarda yaksalarda ateşe atıp yaksalarda fayda eylemez çünkü deli gibi sevenlerdenim ben ki bu sevgi öylesi bir sevgi değil can bedendençıkana dek devam edecektir işte gönül denen mekanda böyle bir şeydir aşk...aşk...diyorlar bu kutsal ve mübarek hale aşk ey aşk sen yüreğimi alıp giderken ruhum yanaştı bir börtecine misali asena bakışlı bir güzelin gözaldı gözlerim
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
![]()
GECELER VAR AKLIM DA..
SABAHINA EREMEDİĞİM SEBEBİM VAR İÇİM DE İÇİMDEN ATAMADIĞIM BİR DE SEN...ŞURAM DA.. GECELERE SEBEBİM
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
825
Üyelik T.:
07 April 2006
![]()
SANA İLK VE SON ŞİİRİM.........
Biliyorum zamanı geri alamıyıcam Seni icimde öldürmeden önce son kez o zamana gidicem Herseyi tekrar yasıyıcam .. hep yasadım zaten .. Ama bu sefer farklı olucak Seni öyle yasıyıcamki yanımdaymıssın gibi sonkez doyucam sana .. Hic doyamamısken bu sefer kandırıcam kendimi hayalinle İnanıcam biliyorum ..son kez tutucam elini Son kez bakıcam gözlerine o gülümseyişini izliycem saatlerce bıkmadan hep duymak istedigin ama sölemedigim seyi bu sefer hayaline söyliyicem Sen haketmedin bunu duymayı ama o beni hic yalnız bırakmadı Hep benimleydi .. o hakediyo sevgilim Hayalinle bile o kadar zıtsınki öyle uzaksınki bana .. Seni sewiyorum hep sewdim deli gibi sewdim Sen benim kara gozlum olcaksın güzel gözlüm olarak kalıcaksın hep Simdi gidiyorum sensizlikten bile kacıyorum .. Sana geride gözyaslarımı bırakıcam Onu bile hakedemedin sevgilim Bak sana hala sevgilim diyorum silmiyicem kalbimden seni Kalbim durana kadar onun bi kösesinde hep kalıcaksın elveda bebegim elveda herseyim elveda ellerin sevgilisi ..
Mesaj No:5 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Hep unut beni derdin
Bırak pesimi derdin Al iste oldu istedigin Unuttum seni,sevmiyorum eskisi gibi deli Artik yokum hayatinda Anladim ki bu sehir ikimize fazla Ya sen gideceksin bu sehirden ya ben Ama hep ben ilki yapardim ya Merak etme ben gidiyorum uzaklara... Simdi mutlusundur umarim Hersey istedigin gibi ne de olsa Artik ne aklimda varsin ne de telefonumda Sana olan hislerimse sadece bu satirlarda... Herseyini sildim aklimda da Sadece bir yerde yenik düstüm sana Sana isteyipte söleyemediğim bir sey kaldi aklimda Belki yüzüne söyleyemedim ama Sana son sözüm ELVEDA.... |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Cennete giren ilk kadin kimdir biliyormusun ? | u2s | Dini Sohbetler | 0 | 15 February 2007 20:42 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |